NE ZAMUDITE

Evrovizija.com vabi k sodelovanju

Naša ekipa išče predvsem tiste ljubitelje Evrovizije, slovenske glasbe in domačih ter tujih festivalov, ki bi spletno stran Evrovizija.com naredili še bolj zanimivo, bodisi z novicami bodisi kako drugače. Ponujamo vam priložnost, da pokažete svojo kreativnost. Na kakšen način bi uspešno sodelovali, pa je odvisno predvsem od vaših zmožnosti ...

Evrovizija.com vabi k sodelovanju. Vaše odzive pričakujemo do 30. aprila 2019.Foto: Fotolia

Pri sodelovanju gre v glavnem za spremljanje glasbe, dogodkov, festivalov, koncertov, muzikalov ter ostalih zabavnih vsebin, ki se nato v obliki novičk, reportaž, fotozgodb ... objavijo na našem portalu Evrovizija.com. Seveda pa smo odprti tudi za ostale predloge!

Alesh Maatko, odgovorni urednik

Za začetek lahko postanete del priljubljene blagovne znamke Evrovizija.com, ki je v zadnjih desetih letih postala temelj informacij na področju Pesmi Evrovizije. Si želite kot akreditirana oseba ogledati koncerte, festivale in druge odmevne glasbene dogodke? Želite, da bodo vaše zgodbe prebrali najvplivnejši mediji ter ljubitelji Evrovizije? Kaj čakate?! Napišite nekaj o sebi, kaj vas zanima in kaj bi želeli delati za portal Evrovizija.com. Vse skupaj nam pošljite na e-naslov: info@evrovizija.com.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

14.6.2013

Spletni piškotki

31.12.2019

Želimo vam uspešno leto 2020

24.12.2019

Evrovizija.com vam želi čaroben božič ter lepe in prijetne praznike

21.12.2019

Posodabljamo spletno stran

24.5.2018

Varstvo osebnih podatkov na spletnem portalu Evrovizija.com

Facebook

Twitter