Eva Boto, ki predstavlja svojo najpomembnejšo pesem, našla sebe

Skoraj točno leto po izdaji svojega prvenca naša nekdanja evrovizijska izdaja naslovno pesem albuma in kot pravi sama, svojo najpomembnejšo pesem do zdaj, Ko najdeš sebe.

Nekdanja evrovizijska predstavnica iz leta 2012, Eva Boto, je našla sebe.Foto: Ana Gregorič

Pri snemanju videospota je pomagal Evin stari znanec iz oddaje Znan obraz ima svoj glas, koreograf in plesalec Miha Krušič, ki je tokrat poskrbel za režijo, sceno, celotno kreativo in igralce, na koncu pa je video tudi zmontiral. Eva je o njem govori v superlativih: "Miha je tudi tokrat deloval kot perfekten stric iz ozadja in vodil celotno zadevo. Čeprav sem se ga od začetka malo bala, sva se na oddaji odlično ujela vesela sem, da sodelovanje nadaljujeva tudi leto po zmagi na oddaji!

Čeprav se je za Evo Boto jesen začela z odpovedjo vseh planiranih koncertov njene jesenske koncertne turneje po kulturnih domovih, se je odločila, da svojim poslušalcem podari pesem, ki kot pravi sama "bo ljudem pomagala v teh čudnih in težkih časih".

Naslov albuma, ki ga je pevka izdala lani, nosi enak naslov kot novi singel. "Pesem mi ogromno pomeni, ker poveže vseh deset pesmi v celoto," je povedala Eva. "Na tej poti ustvarjanja, vse od leta 2012 pa do izida, sem iskala in na koncu tudi našla svoje bistvo. Verjamem, da ima vsak izmed nas v življenju svoje sanje in svoj kotiček sreče. Pomembno je le, da ne pozabiš nanje in nikoli ne obupaš nad iskanjem tega, kar te osrečuje."

V spotu ob Evi nastopata odlična plesalca in igralca, Nika Burazer in Jure Bergant.Foto: Promo foto
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

6.5.2021

Kaj prinaša biografija nekdanjega evrovizijca, Vlada Kalemberja?

6.5.2021

Domači glasbeniki in pevci združeni v dveh nepozabnih klasikah

4.5.2021

V minuti in v še večjem pakiranju

1.5.2021

Zala in Gašper o prvem prepiru med osebama, ki se imata radi

27.4.2021

20-letni flirt Romea in Julije

Facebook

Twitter