Energična Nuša Derenda navdušila s svojimi uspešnicami na Aleji Sky

Si želite prepevati in poplesavati ob koncertih glasbenikov ali si ogledati filmske uspešnice nad Ljubljano? Najsodobnejše nakupovalno središče Aleja vam to omogoča skozi vse poletje. Torkovi večeri so na Aleji Sky »rezervirani« za nastope glasbenikov v prijetnem in sproščenem ambientu. Zadnji junijski dan je bil tako v znamenju Nuše Derenda ...

Ta teden je zbrane s svojim nastopom in izjemnim vokalom očarala Nuša Derenda.Foto: Žiga Intihar

Brezplačni koncerti

Vsi koncerti, ki se pričnejo ob 20.00, so popolnoma brezplačni, vstopnice zanje pa si zagotovite na ALEJINI info točki v 1. nadstropju središča. Prevzeti jih morate najpozneje eno uro pred koncertom.

Nastopili so že Neisha in skupina UMAcoustic, ta teden pa je zbrane s svojim nastopom in izjemnim vokalom očarala Nuša Derenda. Že prihodnji torek, 6. julija, bosta v duetu nastopila Bojan Cvjetićanin, frontman skupine Joker out, in mlada pevka Stella. Slednja je osvojila festival FeNS, pred dvema letoma je opozorila nase v finalu Eme Freš s skladbo Ne vem, če sem v redu ter se v romunskem X-Factorju prebila med 20 najboljših. Naslednje torke vse do konca poletja boste lahko slišali še Adija Smolarja, Pio Nino, King Fooje ter številne druge glasbenike.

Zbrani so se nadvse zabavali in poplesavali ob nastopu Nuše Derenda.Foto: Žiga Intihar

Sorodne novice

25.9.2021

Nino Ošlak od nekdaj velik ljubitelj elektronske in plesne glasbe

20.9.2021

Dueti so priložnost, da se zlijejo čustva dveh izvajalcev v novo celoto

19.9.2021

Božidar W. Wolf: Verjamem, da bo tudi ta pesem segla v dušo ljudem

15.9.2021

Irena Vrčkovnik pred koncertom: Zaradi Eme sem doživela Evrosong

13.9.2021

Ženski trio Katrinas z aktualnim sporočilom za današnji čas

Facebook

Twitter