INTERVJU

Ema 2020: Kaj Zala in Gašper sporočata zmagovalki Ani Soklič?

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta nam na Pesmi Evrovizije 2019 v Tel Avivu pripela evrovizijsko finale, sta nastopila tudi na Emi 2020. A tokrat le kot glasbena gostja, saj sta predstavila novo pesem Me & My boi, poleg tega pa sta zmagovalki Ani Soklič izročila stekleno skulpturo, ki jo po zlatem kipcu prejme vsak novopečeni zmagovalec izbora Ema.

Stekleno skulpturo 'Ema 2020' je Ani Soklič izročil Gašper Šantl.Foto: Alesh Maatko
Zala in GašperFoto: Alesh Maatko

A še preden sta Zala & Gašper v četrtek v ljubljanskem Kinu Šiška predstavila svoj prvenec 4, sta po nacionalnem izboru strnila svoje občutke, ne nazadnje pa sta se dotaknila še zmagovalke Eme 2020, Ane Soklič, ki ji sporočata naj ostane zvesta sami sebi in naj se drži tistih ljudi, ki jim zaupa. Več o tem pa v videu intervjuju, ki si ga lahko ogledate spodaj te zgodbe ...

Sicer pa, če strnemo, se je dvojec zalagasper, ki ga sestavljata pevka Zala Kralj in multiinstrumentalist Gašper Šantl, širši javnosti prvič predstavil z uspešnico Valovi, ki je obveljala za domačo skladbo predlanskega leta – to je potrdil tudi prejem glasbene nagrade zlata piščal. Od izida skladbe Valovi sta napisala še uspešnice Baloni, S teboi in Sebi, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na izboru za pesem Evrovizije 2019. Leto dni po nastopu na Emi sta na valentinovo izdala glasbeni prvenec 4, ki sta ga premierno predstavila v veliki dvorani Kina Šiška, in sicer le nekaj dni po Emi 2020. Kam vse ju bo še ponesla pot, pa bomo videli in tudi slišali.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

2.10.2020

Za Ano Soklič prispelo 191 skladb; kdaj bodo znane izbrane pesmi?

25.9.2020

Stella o muzi in zaprti bluzi

22.9.2020

Evrovizijski Tih deževen dan v novi preobleki z Jadranko Juras

13.7.2020

Bi želeli, da Ana Soklič na ESC 2021 odpoje vašo pesem? Tu je priložnost

16.5.2020

RTV Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2021 zastopala Ana Soklič

Facebook

Twitter