Debitantsko skladbo Jerce Lunar, Ker odhajaš, ustvaril Alex Volasko

Mlada glasbenica Jerca Lunar, ki prihaja iz Nakla in v Ljubljani študira Germanistiko na Filozofski fakulteti predstavlja prvo avtorsko skladbo Ker odhajaš. Jerca je pesem posnela v sodelovanju z Alexom Volaskom, ki se podpisuje kot avtor besedila in glasbe.

Jerca Lunar predstavlja debitantsko skladbo Ker odhajaš.Foto: Menart Records

O sodelovanju s priljubljenim in uspešnim glasbenim ustvarjalcem je Jerca povedala: »Takoj, ko sem slišala, da gre za res čudovito balado in takoj, ko sem videla besedilo, sem vedela, da moram to pesem posneti. Glasba izpod njegovih rok je čudovita in napisana s srcem.«

»Kljub temu, da pesem govori o žalostnem razhodu, ima besedilo pozitivno sporočilo. Ozavestiti moramo, da je vsak konec boleč, a čez čas se zacelijo vse rane in kmalu bo spet posijalo sonce v srce,« je o sporočilu skladbe povedala Jerca.

Videozgodbo je Jerca zaupala Matjažu Kosmaču s katerim sta skupaj snovala idejo o zgodbi in jo nato posnela v Tržiču, v stari, zapuščeni industrijski coni.

»Kadre za videospot sva posnela v enem dnevu, saj nisva imela kompleksnega dela, tako da je vse gladko potekalo,« je o videospotu povedal priznan fotograf in ustvarjalec glasbenih videospotov Matjaž Kosmač.

Pesem ima pozitivno sporočilo, pravi Jerca Lunar.Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.5.2020

Rudi Bučar v zgodbi Otroci tistega časa, s katero se spominja otroštva

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

Facebook

Twitter