Današnja ManuElla bi na Pesmi Evrovizije naredila marsikaj drugače

Slovenija kot samostojna država na Pesmi Evrovizije sodeluje od leta 1993. Po letu 1995 smo bili znani predvsem po mogočnih baladah, z uvedbo polfinala pa so se naši predstavniki začeli utapljati v povprečju in niti pozornosti niso več zbujali, razen tu in tam so bile kakšne izjeme ... kot so bile izjemne nekatere pesmi, ki živijo še danes.

ManuElla je na Emi slavila leta 2016.Foto: Alesh Maatko

Mnoge verjetno zanima, ali se bo ManuElla še kdaj udeležila Evrovizije?

"Trenutno o tem ne razmišljam, ves čas posvečam svojemu albumu ... a če se bo kdaj pojavila priložnost, ki jo bom povsem začutila, bom takrat z velikim veseljem unovčila vse svoje znanje in ljubezen do tega festivala. Namreč, ni naključje, da je večina pevcev drugič dosegla precej boljši rezultat kot prvič."

ManuElla

Ena izmed njih je pesem Blue and Red, s katero nam je ManuElla leta 2016 v predizboru pripela 14. mesto. "Ko danes pogledam nazaj na svoj evrovizijski nastop, zdaj vidim in vem, da sem naredila vse, kar je bilo takrat mogoče. Današnja ManuElla bi naredila marsikaj drugače, predvsem bi svojo energijo usmerila vase in svoj nastop, spremenila obleko in odrski nastop, za drugo pa bi poiskala ustrezno ekipo, ki bi s srcem in znanjem delala za nas. Sicer pa je bila celotna organizacija Evrovizije v Stockholmu brezhibna in impozantna. Še vedno spremljam Evrovizijo, to se verjetno nikoli ne bo spremenilo, ta festival res obožujem. V zadnjih treh letih, odkar sem nastopila jaz, ne vidim bistvenih sprememb.

ManuElla na velikem evrovizijskem odru v Stockholmu.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

27.11.2012

Slovenija na ESC: Z uvedbo polfinala smo se začeli utapljati v povprečju

27.2.2021

Evrovizijska melodija skozi čas; to so voditelji in to so vsi zmagovalci

24.2.2018

Slovenija na Evroviziji: Trikrat sedmi, v finalu 6-krat, brez finala 10-krat

10.2.2018

Takle mamo, ko pustne maske zavzamejo veliki evrovizijski oder

6.2.2021

Poslovil se je madžarski evrovizijski predstavnik (pevec AWS) iz leta 2018

Facebook

Twitter