Današnja ManuElla bi na Pesmi Evrovizije naredila marsikaj drugače

Slovenija kot samostojna država na Pesmi Evrovizije sodeluje od leta 1993. Po letu 1995 smo bili znani predvsem po mogočnih baladah, z uvedbo polfinala pa so se naši predstavniki začeli utapljati v povprečju in niti pozornosti niso več zbujali, razen tu in tam so bile kakšne izjeme ... kot so bile izjemne nekatere pesmi, ki živijo še danes.

ManuElla je na Emi slavila leta 2016.Foto: Alesh Maatko

Mnoge verjetno zanima, ali se bo ManuElla še kdaj udeležila Evrovizije?

"Trenutno o tem ne razmišljam, ves čas posvečam svojemu albumu ... a če se bo kdaj pojavila priložnost, ki jo bom povsem začutila, bom takrat z velikim veseljem unovčila vse svoje znanje in ljubezen do tega festivala. Namreč, ni naključje, da je večina pevcev drugič dosegla precej boljši rezultat kot prvič."

ManuElla

Ena izmed njih je pesem Blue and Red, s katero nam je ManuElla leta 2016 v predizboru pripela 14. mesto. "Ko danes pogledam nazaj na svoj evrovizijski nastop, zdaj vidim in vem, da sem naredila vse, kar je bilo takrat mogoče. Današnja ManuElla bi naredila marsikaj drugače, predvsem bi svojo energijo usmerila vase in svoj nastop, spremenila obleko in odrski nastop, za drugo pa bi poiskala ustrezno ekipo, ki bi s srcem in znanjem delala za nas. Sicer pa je bila celotna organizacija Evrovizije v Stockholmu brezhibna in impozantna. Še vedno spremljam Evrovizijo, to se verjetno nikoli ne bo spremenilo, ta festival res obožujem. V zadnjih treh letih, odkar sem nastopila jaz, ne vidim bistvenih sprememb.

ManuElla na velikem evrovizijskem odru v Stockholmu.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

25.8.2019

Lea Sirk: Na Evrovizijo bi še šla

11.8.2019

Ansambel Roka Žlindre bi še šel na Emo, vendar ne tako kot leta 2010

4.8.2019

Omar Naber: Od evrovizijskih izkušenj sem se ogromno naučil

27.7.2019

Samo ljubezen ena najbolj predvajanih in priljubljenih melodij

19.7.2019

Vilijevi evrovizijski spomini: Ni tako lahko, kot je videti na prvi pogled

Facebook

Twitter