Dan pred Emo so se združile Regina, Rebeka in še Alenka Gotar

Prva oddaja Pri Črnem Petru, ki se je zgodila na petek pred Emo, je bila obarvana tako pustno kot evrovizijsko, saj so gledalci na Planet TV najprej obujali spomine z Rebeko Dremelj, ansamblom Roka Žlindre ter s prav posebnim 'kalamarom', Regino in Alenko Gotar, poleg tega pa so poskrbeli še za poseben poklon Sestram in legendarni skupini ABBA.

Alenka Gotar (Foto: Planet TV) Alenka Gotar (Foto: Planet TV) Rebeka Dremelj (Foto: Planet TV) Rebeka Dremelj (Foto: Planet TV) Regina (Foto: Planet TV) Regina (Foto: Planet TV) Ansambel Roka Žlindre (Foto: Planet TV) Ansambel Roka Žlindre (Foto: Planet TV) V oddaji bodo poskrbeli za poseben poklon Sestram. (Foto: Planet TV) Jasna Kuljaj kot Helena Blagne. (Foto: Planet TV) Jasna Kuljaj kot Helena Blagne. (Foto: Planet TV)

Avtor oddaje Jože Potrebuješ pa medtem napoveduje nov izziv za junake najbolj televizijske gostilne Pri Črnem Petru, saj je gostilna, v katero tako radi zahajajo, ostala brez najemnika. Bodo kos novim izzivom?

"Prva oddaja v novi sezoni bo popolnoma odbita," je pred oddajo dejala voditeljica Jasna Kuljaj, ki je oddajo vodila pustno preoblečena v slovensko divo, v novi sezoni pa napoveduje tudi nekaj sprememb, a ker se oddaja odvija v stilu nadaljevanke, nam vseh še ne more razkriti: "Eno je zagotovo: našim gledalcem ne bo dolgčas in želimo si, da nas bodo z dobro gledanostjo še naprej nagrajevali."

V oddaji so se spomnili tudi na zasedbo ABBA.Foto: Planet TV
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

29.3.2020

SoulGreg Artist: Ko gledam, kaj vse se dogaja po svetu, sem šokiran

29.3.2020

ManuElla skozi sporočilno zgodbo Only Love združila svoje prijatelje

28.3.2020

Jan Plestenjak o spoštovanju, ljubezni in enakosti med ljudmi

19.3.2020

Band Aid Ostani doma v legendarni pesmi Zelena dežela

18.3.2020

Naši glasbeniki so svoje hite spremenili na temo samoizolacije

Facebook

Twitter