PROMOCIJSKO SPOROČILO

Borotalco odslej tudi za moške

Priljubljeni družini Borotalco so se pridružili dezodoranti, ki bodo še posebej navdušili moške predstavnike. Nova linija, ki jo navdaja brezpogojna svežina treh prefinjenih vonjav, s svojo zmogljivostjo predstavlja pravo zakladnico za vse tiste, ki si želijo življenje uživati brez zadržkov in omejitev, a tudi brez neprijetnih potnih madežev.

Tako kot Borotalco Men Absolute Extra Dry v obeh različicah je tudi Borotalco Men Absolute Invisible na voljo v voljo v spreju in roloju po priporočeni maloprodajni ceni od 3,79 eur (odvisno od trgovine).

Moški dezodorant Borotalco Absolute Extra Dry odlikuje posebna tehnologija Absolute TalQ™, ki z ekskluzivno mešanico treh vpojnih, naravnih in mineralnih pudrov zagotavlja izjemno suh in prijeten občutek na koži v še tako stresni situaciji. Dezodorant tako učinkovito nevtralizira in preprečujejo nastanek neprijetnega vonja, pri čemer ne ovira naravnih funkcij kože.

Borotalco MEN: Potenje ne bo ustavilo tvojih strasti!Foto: Promo foto
Neizmerna svežina za svobodomiselne pustolovce.Foto: Promo foto

Borotalco Absolute Extra Dry ponuja edinstveno in brezčasno dišavo Borotalca z mikrotalkom za učinkovitejšo absorpcijo znoja, značilni italijanski vonj pa dopolnjuje tudi čutna misterioznost jantarja z intenzivnim citrusnim pridihom in prefinjeno vanilijevo esenco.

Vznemirljivost in sofisticiranost obeh vonjev utelešena tako v spreju kot roloju s svojo neverjetno zmogljivostjo zagotavlja tudi do 72 ur brezskrbnosti.

Borotalco odslej posebej tudi za moške.Foto: Promo foto

Borotalco Men Absolute Invisible deluje učinkovito brez aluminijevih soli in drugih antiperspirantov. Njegov nežni morski vonj spoštuje naravne in regulirane funkcije kože ter hkrati nudi 48-urno naravno zaščito pred vonjem telesa in dolgotrajno svežino brez nadležnih vidnih madežev na oblačilih.

Sorodne novice

19.9.2021

Slovenska nota 2021: Zmagoslavje za Pio Katarino Kremžar

19.9.2021

Veličasten zaključek LJ Festivala s Simfoničnim orkestrom radia ORF

12.9.2021

Raiven po zmagi: Skladba Volkovi govori o živalski naravi človeka

11.9.2021

Popevka 2021: Pesem Roka Ferengja diskvalificirana; govori se o plagiatu

11.9.2021

Popevko 2021, ki je žal sama sebi namen, je osvojila Raiven

Facebook

Twitter