Bomb Shell zamenjali šefa, a so ga drugi dan dobili nazaj

Prepustiti se je potrebno toku življenja in misliti na pozitivne stvari. To je namreč glavno sporočilo, ki ga Bomb Shell na čelu s pevko Petro Zore pošilja skupaj z novo skladbo.

Skupina Bomb Shell je med drugim nastopila tudi na festivalu MMS.Foto: Menart Records

Skupina Bomb Shell, ki navdušuje s svojo avtorsko glasbo in številnimi koncerti po Sloveniji je odločna, da je potrebno vsak dan začeti s pozitivnim zanosom. To sporočajo tudi z novoizdano skladbo Prepusti se, ki krasi prvo mesto na njihovem albumu z naslovom Ob petih.

Tok življenja je vse prej kot počasn

Dandanes smo obkroženi s številnimi hitrimi informacijami, tok življenja je vse prej kot počasen in včasih se nam zgodi, da enostavno pozabimo živeti življenje. To je bil moj navdih, da sem napisala skladbo Prepusti se, s katero sem želela vsem našim zvestim oboževalcem in poslušalcem sporočiti, da je potrebno za trenutek pozabiti na številne vsakodnevne težave, ki nas pestijo in življenje uživati z veliko žlico.

Pevka Petra Zore, avtorica besedila

Skladba Prepusti se, ki je vse od izdaje njihovega albuma stalnica na koncertnem repertoarju je sedaj dobila tudi videopodobo. Vendar pa pri organizaciji snemanja ni šlo vse kot po maslu. Zaradi vremenske prognoze so morali zadnji trenutek spremeniti scenarij, prestaviti lokacijo in termin snemanja videospota. To je žal pomenilo, da je moral zaradi obveznosti vodja banda bobnar Brane Štubljar ml. izpustiti snemanje tekom drugega snemalnega dne. Pa vendar, kot pravi sporočilo njihove skladbe, so se tudi Bomb Shell prepustili toku in niso pustili, da bi jih slabe novice spravile iz tira. Za Braneta so namreč v svojem značilnem humornem slogu hitro poiskali zamenjavo. Kitarist Anže Turk šaljivo povzame: "Nov šef je bil sicer malce manj zgovoren in nam ni toliko pridigal kot ponavadi. A kaj ko smo tako navajeni na dobrega starega šefa Braneta."

Po koncu poletja pa se Petra, Anže, Aljaž in Brane že mudijo v studiu, kjer počasi zaključujejo njihove nove glasbene stvaritve, ki bodo krasile drug album skupine Bomb Shell. Pravijo, da bo njihov drug album še bolj poseben. O novi glasbeni zgodbi so nam zaupali le, da ostajajo s svojo glasbo še naprej zvesti slovenskemu jeziku in pozitivnemu zanosu.

Petra Zore, avtorica besedila in najbolj prepoznavna članica skupine.Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.5.2020

Rudi Bučar v zgodbi Otroci tistega časa, s katero se spominja otroštva

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

Facebook

Twitter