Bela barka združila priljubljeno Manco Špik in mojstre Erose

Letošnje poletje Manca Špik pošilja na radie nov hit, tokrat v sodelovanju z Erosi, ki veljajo za eno najuspešnejših vokalnih skupin pri nas. Ni poletja brez nove uspešnice, ki jo Manca Špik v svojem značilnem slogu, obarvano z mediteransko poletnim pridihom in nostalgično-romantičnim besedilom, že nekaj poletij zapored, prinaša svojim poslušalcem.

Manca Špik in ErosiFoto: Menart Records

Tokrat je priljubljena glasbenica Manca Špik k sodelovanju povabila eno najuspešnejših vokalnih zasedb pri nas, Erose, ki so poznani po izjemnem večglasnem petju in po velikem številu nastopov. Med drugim so Erosi letos napolnili eno največjih dvoran pri nas!

Po duetih z novopečenim očkom Isaacom Palmo, veseljakom Dejanom Vunjakom, Kvatropirci in drugimi, to poletje Manca pravi, da je čas za nov duet: tu je Bela barka. "Večglasno petje, melodija s pridihom morja in sonca, besedilo, ki me spomni na vse poletne ljubezni ... Enostavno, ne morem več brez vse te nostalgije. To sem jaz! Bela barka govori o nostalgiji, spominih mladega para, ljubezni, ki preživi veliko poletij in še kar traja. Tudi sama se velikokrat spominjam na te lepe stvari, 'kot da bi bilo včeraj' ... Erosi so z mano na odru stali že na Slovenski popevki in prav tam je stekla posebna energija, na podlagi katere smo se odločili, da združimo moči in skupaj ustvarimo nekaj novega," je povedala Manca Špik ob izidu nove pesmi, ki je dobila tudi videozgodbo.

Melodija Bela barka s pridihom morja in sonca.Foto: Menart Records

"Sodelovanje s tako izvajalko, kot je Manca Špik in z njeno avtorsko ekipo, Raayem in Rokom Lunačkom, je za nas velika prelomnica. Takoj, ko smo slišali prvi demo posnetek skladbe nam je bilo takoj jasno, da je to tisto pravo. V skladbo smo se enostavno zaljubili in ne moremo je nehati poslušat. Prava energija in prava ekipa za “ta pravo” pesem se je našla in, ko smo jo v prvič, še pred uradnim izidom zapeli v živo, je bil odziv publike fenomenalen," so strnili Erosi ob sodelovanju s pevko, ki je nanizala nekaj največjih uspešnic tovrstnega stila pri nas.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.5.2020

Rudi Bučar v zgodbi Otroci tistega časa, s katero se spominja otroštva

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

Facebook

Twitter