Anja Baš kot punca iz ulice

Anja Baš te dni predstavlja novo, avtorsko skladbo Punca iz tvoje ulice! Tudi tokrat je skladba Anjino avtorsko delo. Skladba Punca iz tvoje ulice hkrati napoveduje Anjin glasbeni prvenec, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta in na katerem bomo našli že nekaj njenih uspešnic.

Anja BašFoto: Dallas Records

"Opažam, kako smo velikokrat za druge svetla sonca - osvetljujemo jim dneve, jih bodrimo, prigovarjamo v težkih časih, smo dobre vile. Velikokrat pa pozabimo biti dobre vile zase. Hvale vredno in plemenito je pomagati drugemu ... ampak, če ne poskrbiš najprej zase, kaj potem sploh lahko daš drugemu?," o skladbi in navdihu zanjo pravi Anja Baš, ki poleg ustvarjanja glasbe (mimogrede, vedno več ustvarja tudi za druge izvajalce) tudi slika. Na njenem facebook profilu lahko spremljate tudi njeno tovrstno izražanje.

Prav tako pa je mlada pevka na družbenem omrežju, kjer je tudi sicer precej dejavna, vse svoje oboževalce danes presenetila še z video premiero skladbe Punca iz tvoje ulice.

Spomnimo. Anjo je širša slovenska javnost prvič spoznala leta 2004 v prvi sezoni Bitke Talentov, kjer je sprva izpadla, potem pa dobila še eno priložnost (oddaja je izbirala najboljšega izmed treh že izpadlih kandidatov, ki so si po mnenju ustvarjalcev oddaje zaslužili še eno možnost) in se kasneje uvrstila v finale. Pristala je na 5. mestu.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.9.2020

Tereza Kesovija: Ta pesem je kot molitev, še vedno dobim kurjo pot

23.9.2020

Drugi časi, nove (istrske) zgodbe, pravi kantavtor Rudi Bučar

21.9.2020

Naša nekdanja ESC predstavnica vesela nove strokovne nagrade

28.12.2019

Moja pesem, vsa moja ljubezen - zgodba o eni in edini Terezi Kesovija

19.9.2020

Mogočna Giannijeva lipa združuje

Facebook

Twitter