Alex Volasko: Prav želel sem začutiti to bolečino, ki nastane ...

Slovenski glasbenik in eden mlajših letošnjih slovenskih evrovizijskih žirantov, Alex Volasko, je tik pred ustvarjanjem pesmi Tatu obiskal še mojstra tetoviranja, saj je želel občutiti bolečino tetoviranja ...

Alex o pesmi Tatu

Vsako doživetje, vsaka nova izkušnja na vsakem izmed nas pusti svoj pečat. In vsi ti občutki ter spomini so kot naše tetovaže, ki jih nosimo s seboj vse življenje.

Alex Volasko

"Prav želel sem začutiti to bolečino, ki nastane ob tetoviranju. Za ta korak sem se odločil v enem popoldnevu, povsem spontano in ni mi žal. Res je, da ne gre za veliko tetovažo, a vseeno se mi zdi, da imam zdaj eno izkušnjo v življenju več. Vsekakor pa tetoviranje ni tako grozno doživetje, kot so mi govorili, pravzaprav na koncu čutiš nekakšno zadovoljstvo ob tem," je povedal uspešen ustvarjalec. Prav ta strast in zadovoljstvo sta rdeča nit nove skladbe Tatu, ki jo je Alex premierno predstavil v oddaji Vikend paket.

Alex VolaskoFoto: Teja Ravšelj
Alex ima nov tatu.Foto: Menart Records

Čeprav se predhodnica V hiši večnih sanj še vedno sprehaja po radijskih lestvicah, se je Alex odločil za predstavitev nove pesmi skupaj z objavo studijskega koncerta, ki ga je posnel z novo spremljevalno skupino. "Zdi se mi, da glasba ni dobra, če ne zazveni dobro tudi v živi izvedbi."

Delavni Alex pa je pred kratkim imel prav posebno poslanstvo. Čeprav se zadnje mesece posveča predvsem pripravi drugega studijskega albuma, ki je napovedan za začetek jeseni, je Alex s svojim glasom pomagal priljubljenemu animiranem liku. Spužiju Kvadratniku je posodil glas, da je ta lahko našim najmlajšim delil nove morske dogodivščine v animiranem filmu Spuži na suhem.

"Rad delam za mlade in ponudila se mi je odlična priložnost, da svoj glas preizkusim še v kakšni drugi vlogi," je zaključil Alex.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

25.11.2020

Poletite z Mannerjem

24.11.2020

Čas se je ustavil, pred nami so nove dimenzije in nova obzorja

24.11.2020

V nakupovalnem središču Aleja bo zasvetilo več kot 300.000 lučk

22.11.2020

Maruša Zmrzlak je videozgodbo za Bife postavila v gledališki prostor

20.11.2020

Kaj v posebni zgodbi Sto idej sporočata Zala in Gašper?

Facebook

Twitter