Žurerski imeni, Calypso in Urban Vidmar, posneli duet Le rezerva

Skupino Calypso vsi dobro poznamo kot mega žurersko skupino, ki bo kmalu upihnila častitljivo število svečk na torti, 20 let glasbenega delovanja. Urban Vidmar pa je mlad izvajalec, ki pogumno stopa po teh stopinjah. Prijatelji v zaodrju so se nedavno odločili združiti moči v simpatično nagajivi skladbi Le rezerva, ki je že ugledala luč sveta.

Pesem je dobila novo videzgodbo.Foto: Menart Records

''Urban Vidmar je odličen vokalist in opazil sem ga že lep čas nazaj. Res me je prepričal s svojim glasom in prezenco; gre za krasno osebo, ki vztrajno hodi po zastavljeni poti,''je o sodelovanju povedal Domen Kuralt, pevec in kitarist skupine Calypso. ''Calypso so res recept za žur in glede na to, da bodo naslednje leto praznovali 20 let ustvarjanja in nastopanja, pomeni, da nekaj delajo prav. Izredno vesel sem, da sem lahko posnel duet s takšnim glasbenim imenom na naši sceni,'' pa je o novi glasbeni izkušnji povedal simpatični Primorec.

Poletna pesem govori o dekletu s srcem pri dveh fantih.Foto: Menart Records

''Pesem je zelo lahkotna, že prvi uvodni takti žvižganja človeka spravijo v dobro voljo. Ne dvomim, da je poleti ne bi velikokrat ujeli na koncertnih odrih kot tudi na radijskih postajah širom Slovenije,'' sta o novi skladbi povedala Domen in Urban.

Le rezerva je poletna pesem, ki govori o dekletu s srcem pri dveh fantih. V videospotu naplahtana junaka simpatično odigrata prav Domen iz skupine Calypso in Urban Vidmar. Avtor glasbe nove poletne skladbe je Theo Čebron, kitarist skupine Zvita feltna, ki je Urbanov dober prijatelj, pod besedilo se podpisuje Tadeja Hlebš Salobir, ki se podpisuje pod priredbo pesmi pesmi skupaj z Blažem Hribarjem, ki je poskrbel tudi za končno zvočno podobo.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.8.2019

Nina Pušlar odšteva do nove plošče, veseli pa se tudi vrnitve v Križanke

15.8.2019

Ditka: Glasba mora napolniti dušo, to je njeno bistvo

13.8.2019

Majda Arh: Našla sem nov smisel življenja – svobodna sem kot ptica

13.8.2019

Glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak z vztrajnostjo novemu albumu naprotu

12.8.2019

Glasbenica Ana Ferme presenetila s svojo prvo skladbo Na pogled

Facebook

Twitter