NE ZAMUDITE

Znan obraz ima svoj glas tudi letos obarvan v dobrodelno noto

Premiera četrte sezone spektakularnega šova Znan obraz ima svoj glas se bo odvila v nedeljo, 24. septembra, na POP TV, ob 20. uri. Denis Avdić, mafijska žirantska ekipa Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak ter osem energičnih nastopajočih je že v nizkem startu in pripravljeni so, da z oddajo ustoličijo sinonim nedeljske zabave na POP TV.

Osem kandidatoov bo pokazalo svoje glasbeno znanje. (Foto: POP TV) Anina Trobec (Foto: POP TV) Klemen Mramor Clemens. (Foto: POP TV) Lea Sirk (Foto: POP TV) Ljubica Špurej Jazbinšek (Foto: POP TV) Luka Sešek (Foto: POP TV) Marijan Novina (Foto: POP TV) Mitja Šinkovec (Foto: POP TV) Nika Zorjan (Foto: POP TV) Strokovna žirija: Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak in Tanja Ribič (Foto: POP TV) Voditelj šova Denis Avdič. (Foto: POP TV )

Tri sezone so za nami in našim gledalkam in gledalcem želimo predstaviti nekaj popolnoma odštekanega, kar jih bo fasciniralo. Izzivi naše tako imenovane zvezdniške rulete bodo zares spektakularni in na trenutke bomo v šovu hodili kar precej po robu. A, da ne izdam vseh skrivnosti, presenečenja nas čakajo že v prvi oddaji. Voditelj bom jaz.

Denis Avdič

Osmerica nastopajočih, Nika Zorjan, Lea Sirk, Ljubica Špurej Jazbinšek, Anina Trobec, Luka Sešek, Klemen Mramor – Clemens, Marijan Novina in Mitja Šinkovec, se v tem in prihodnjem tednu skozi delavnice intenzivneje pripravlja na svoje nastope. Potijo se ob izzivih, ki so postavljeni pred njih in že komaj čakajo, da bodo lahko na odru pred celotno Slovenijo pokazali svoje talente.

Nekateri bodo stopili v čevlje svojih skritih idolov, spet drudi si bodo nadeli hlače ali krila svetovnih zvezdnic in zvezdnikov z namenom, da nas s svojimi preobrazbami čisto presenetijo.

Osmerica nastopajočih šova Znan obraz ima svoj glas.Foto: POP TV

Tudi letošnja oddaja bo stavila na dobrodelno noto, ki bo spremljala nedeljske večere. Skupaj z najbolj zabavnim šovom nedeljskih večerov se vrača dobrodelni projekt Mladi upi, k kateremu vabita Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu. Finančna sredstva, ki se bodo zbirala vsako nedeljo bodo namenjena mladim, nadarjenim posameznicam in posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Facebook

Twitter