Zmagovalca občinstva BQL znova druga in znova deset točk razlike

BQL, najbolj priljubljena brata na slovenski glasbeni sceni, sta na letošnji Emi z vizualno dodelanim nastopom navdušila poslušalce in gledalce ter osvojila prvo mesto po glasovanju občinstva, kar jima je v skupnem seštevku prineslo drugo mesto. Podoben razplet se jima je zgodil lansko leto, ko sta morala zmago prepustiti Omarju Naberju ...

V finalu sta se odločila za angleško verzijo, ki nosi naslov Promise.Foto: Alesh Maatko
Anej PiletičFoto: Alesh Maatko

Pesem Promise, kot pravita drugouvrščena tekmovalca, opeva obljubo o večni ljubezni. "Ko se najdeta dve osebi in zanju ni pravi čas in kraj, bo prava ljubezen počakala. Če ti je nekdo usojen, te bo življenje slej ko prej pripeljalo do te osebe," je pesem komentiral mlajši brat Anej, Rok pa je dodal: "Navdušena sva nad tem, koliko podpore imava za seboj. To naju žene naprej in kaže, da sva na pravi poti. Letos sva šla na Emo z veliko manjšimi pričakovanji, tako da je ponovna zmaga po izboru slovenskega občinstva najlepša popotnica za naprej. Zmagovalki želiva odlično uvrstitev na Evroviziji in ji iz srca čestitava."

In kaj BQL čaka v naslednjih tednih in mesecih? Potem, ko sta v preteklem letu poskrbela za kar nekaj uspešnic, ter polnila prizorišča in odre po vsej Sloveniji, napovedujeta novo BQL turnejo nastopov po Sloveniji. Prvi koncert bo v četrtek, 22. marca, v Planici pred več tisoč osnovnošolci.

Brata Anej in Rok Piletič, BQL, sta znova prepričala občinstvo.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

6.9.2018

RTV Slovenija tudi uradno potrdila sodelovanje na Evroviziji 2019

2.6.2018

Kaj se po evrovizijski dogodivščini v Lizboni dogaja z Leo Sirk?

31.5.2018

Tanja Ribič na koncu popustila; zgodba Ljudje se začne z golo Tanjo

17.5.2018

Poglejte, koliko Slovencev si je ogledalo evovizijski nastop Lee Sirk

13.5.2018

Lea Sirk o tem, kaj vse se ji je zgodilo v portugalski Lizboni ...

Facebook

Twitter