Zmagovalca občinstva BQL znova druga in znova deset točk razlike

BQL, najbolj priljubljena brata na slovenski glasbeni sceni, sta na letošnji Emi z vizualno dodelanim nastopom navdušila poslušalce in gledalce ter osvojila prvo mesto po glasovanju občinstva, kar jima je v skupnem seštevku prineslo drugo mesto. Podoben razplet se jima je zgodil lansko leto, ko sta morala zmago prepustiti Omarju Naberju ...

V finalu sta se odločila za angleško verzijo, ki nosi naslov Promise.Foto: Alesh Maatko
Anej PiletičFoto: Alesh Maatko

Pesem Promise, kot pravita drugouvrščena tekmovalca, opeva obljubo o večni ljubezni. "Ko se najdeta dve osebi in zanju ni pravi čas in kraj, bo prava ljubezen počakala. Če ti je nekdo usojen, te bo življenje slej ko prej pripeljalo do te osebe," je pesem komentiral mlajši brat Anej, Rok pa je dodal: "Navdušena sva nad tem, koliko podpore imava za seboj. To naju žene naprej in kaže, da sva na pravi poti. Letos sva šla na Emo z veliko manjšimi pričakovanji, tako da je ponovna zmaga po izboru slovenskega občinstva najlepša popotnica za naprej. Zmagovalki želiva odlično uvrstitev na Evroviziji in ji iz srca čestitava."

In kaj BQL čaka v naslednjih tednih in mesecih? Potem, ko sta v preteklem letu poskrbela za kar nekaj uspešnic, ter polnila prizorišča in odre po vsej Sloveniji, napovedujeta novo BQL turnejo nastopov po Sloveniji. Prvi koncert bo v četrtek, 22. marca, v Planici pred več tisoč osnovnošolci.

Brata Anej in Rok Piletič, BQL, sta znova prepričala občinstvo.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.12.2018

Kdo komu laže, da ga Ema in Pesem Evrovizije ne zanimata?!

12.12.2018

Koliko pesmi bo prispelo za Emo? 100, morda še več ali pa celo manj

5.12.2018

Eve Boto na Emi 2019 ne bo, a to ne pomeni, da je Evroviziji rekla ne!

2.12.2018

BQL bosta preskočila Emo 2019; to je skladba, ustvarjena za Evrovizijo

13.11.2018

To je 'recept za lajf' naše Lee Sirk

Facebook

Twitter