Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

Nov list je že četrti singel in videospot iz odličnega drugega albuma primorskega pevca in avtorja Žige Rustja. Album Čas je izšel v sredini junija, pri snovanju albuma pa je sodelovalo več priznanih glasbenikov: Drago Mislej Mef, hrvaška pevka Jessica Atlič Mclogan, producentsko taktirko pa je ves čas držal Andrea F.

Nastal je še en čudovit duet dveh glasbenikov iz Obale.Foto: Matteo Prodan

Snemanje, ki bo ostalo v spominu

Najbolj nama je bilo žal posneti video tako hitro. Slikali smo se v sobi s pogledom na plažo Meduza, na nama domačo promenado, da ne govorim o tem, kako ta kombinacija z udobno posteljo ob sončnem zahodu, da je občutek razvajanja. Četudi le kak kilometer od doma.

Žiga Rustja

Pri pesmi Nov list je Žiga Rustja k sodelovanju povabil priljubljeno pevko Aniko Horvat, saj sta oba z Andreo F čutila, da pesem potrebuje žensko energijo. "Od samega začetka je pesem Nov list potrebovala žensko plat. In z Andreo sva pomislila na številna imena, vendar Anika je bila tista najbolj zagreta, kar je smisel sodelovanj. Enostavno, stvar moraš začutiti. Video smo posneli v Mind Hotelu Slovenija, v čudoviti suiti, zato se izredno zahvaljujem Anji Kovačič iz Hotelov LifeClass Portorož, da je omogočila to izkušnjo, predvsem pa, da smo imeli ves Portorož pod seboj za en dan. Imeli smo se super, predvsem pa me je nasmejala misel, da si nisem nikoli mislil, da bom kdaj delil posteljo z Aniko Horvat," je strnil Žiga.

Žiga Rustja in Anika Horvat v zgodbi Nov list.Foto: Matteo Prodan
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

4.7.2019

Xequtifz v poletnih ritmih

1.7.2019

Po Vidinem priročniku Vježbaj P**** ti M***** sledi še resničnostna oddaja

Facebook

Twitter