Zdravko Čolić znova preseneča

Priljubljeni glasbenik in zvezdnik Zdravko Čolić, ki je od sedemdesetih let dalje prepoznan po celotnem prostoru nekdanje skupne države in ki je leta 1973 s pesmijo Gori vatra zastopal Jugoslavijo na Pesmi Evrovizije, preseneča tudi v novem letu 2018.

Zdravko ČolićFoto: Agencija Ekskluzivno

Po tem, ko je 15. decembra lani izšel njegov album Ono malo sreće, ki je v samo nekaj dneh osvojil regijo, se je Čolić odločil, da postavi svoj novi album tudi na splet, saj lahko vseh enajst pesmi poslušate na njegovem Youtube profilu.

Novi album znova potrjuje, kot že mnogokrat poprej, status Zdravka Čolića kot ljubljenca publike in glasbenega čarovnika, ki je zaslužen za največje hite in zimzelene pesmi današnjega časa, ki jih vedno pospremijo dolgi in bučni aplavzi. Na novem albumu je Zdravko Čolić združil vrhunska imena celotne regije in tako se pod pesmi poleg njega podpisujejo še Momčilo Bajagić Bajaga, Gibonni, Antonija Šola, Zlatan Fazlić, Sandra Sagena, Aleksandar Sretenović, Damir Arslanagić, Maja Sar in Miroslav Rus.

Del albuma Ono malo sreće je tudi pesem Kuća puna naroda, za katero je besedilo napisal Zlatan Stipišić Gibonni, avtor glasbe je 66-letni Zdravko Čolić, aranžma in produkcija pa je delo Nikše Bratoša.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

9.1.2018

Ob gledanju lastnega spota je našemu glasbeniku zastal dih

Facebook

Twitter