Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

Pesem Ničeg nije bilo između nas, ki je že osvojila poslušalce v regiji, je peta pesem iz novega albuma Zdravka Čolića, ki je dobila svojo filmsko ilustracijo. Ekipa Čolićevih sodelovalcev se je odločila, da ekranizacijo pesmi, pod katero se podpisuje Aleksandar Sretenović, aranžma pa je naredil Nikša Bratoš, naredi ravno na filmski način.

Zdravko Čolić je nekoč nastopil tudi na Pesmi Evrovizije.Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

"Senzualnost scen, ki smo jih snemali, niso še nikoli do zdaj videne v Zdravkovih spotih. Morali smo vnesti magijo provokacije, zapeljevanja ter zgodbo, ki bo gledalca do konca spota držala v negotovosti," je povedal režiser Aleksandar Kerekeš Keky, ki vizualni pečat pušča tudi na tem Čolićevem spotu.

Vlogo žene, mlade pianistkinje, je krasno upodobila Agneta Azirović, medtem ko je njen partner, Ivan Papić, v vlogi lepega profesionalnega plavalca zadolžen za intrigantne scene osvajanja s sijajno Helen Babić.

Zgodba o mladem poročnem paru, ki gre skozi emocionalne izkušnje in krizne trenutke, je posneta v Novem Sadu.

"Ko smo s sodelavci poslušali pesem, smo vedeli, da je to ena izmed tistih pesmi, ki bo dobila svoj spot, ta pa mora biti zagotovo drugačen od ostalih, saj tematika teksta to vidno izkazuje," je ob tem povedal Zdravko Čolić.

V okviru regionalne turneje Ono malo sreče bo Zdravko Čolić nastopil tudi pri nas, zato ne gre zamuditi spektakularnega koncerta v ljubljanskih Stožicah, ki bo za Valentinovo, 14. februarja 2019. Čolič pa bo pred tem nastopil tudi v Zagrebu, in sicer 20. oktobra, v Tuzli 3. novembra in v Skopju, 10. novembra 2018

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter