Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

Pesem Ničeg nije bilo između nas, ki je že osvojila poslušalce v regiji, je peta pesem iz novega albuma Zdravka Čolića, ki je dobila svojo filmsko ilustracijo. Ekipa Čolićevih sodelovalcev se je odločila, da ekranizacijo pesmi, pod katero se podpisuje Aleksandar Sretenović, aranžma pa je naredil Nikša Bratoš, naredi ravno na filmski način.

Zdravko Čolić je nekoč nastopil tudi na Pesmi Evrovizije.Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

"Senzualnost scen, ki smo jih snemali, niso še nikoli do zdaj videne v Zdravkovih spotih. Morali smo vnesti magijo provokacije, zapeljevanja ter zgodbo, ki bo gledalca do konca spota držala v negotovosti," je povedal režiser Aleksandar Kerekeš Keky, ki vizualni pečat pušča tudi na tem Čolićevem spotu.

Vlogo žene, mlade pianistkinje, je krasno upodobila Agneta Azirović, medtem ko je njen partner, Ivan Papić, v vlogi lepega profesionalnega plavalca zadolžen za intrigantne scene osvajanja s sijajno Helen Babić.

Zgodba o mladem poročnem paru, ki gre skozi emocionalne izkušnje in krizne trenutke, je posneta v Novem Sadu.

"Ko smo s sodelavci poslušali pesem, smo vedeli, da je to ena izmed tistih pesmi, ki bo dobila svoj spot, ta pa mora biti zagotovo drugačen od ostalih, saj tematika teksta to vidno izkazuje," je ob tem povedal Zdravko Čolić.

V okviru regionalne turneje Ono malo sreče bo Zdravko Čolić nastopil tudi pri nas, zato ne gre zamuditi spektakularnega koncerta v ljubljanskih Stožicah, ki bo za Valentinovo, 14. februarja 2019. Čolič pa bo pred tem nastopil tudi v Zagrebu, in sicer 20. oktobra, v Tuzli 3. novembra in v Skopju, 10. novembra 2018

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter