Za novo pesem 'Sreča moja si' si je Isaac Palma pomagal še s slovarjem

Isaac Palma je ustvaril že četrto skladbo, odkar je po uspešnem nastopu v šovu Slovenija ima talent pričel svojo pevsko kariero. Tokratna pesem nosi naslov Sreča moja si, napisal jo je Argentinec Nicolas Niveyro, pod besedilo pa se podpisuje kar sam Isaac Palma.

Sreča moja si, je nova pesem Isaaca Palme.Foto: Martin Abram

"Tokrat sem se ustvarjanja svoje pesmi lotil na prav poseben način. Odločil sem se, da bom Sloveniji razkril še drug delček sebe. Skozi pesem tako poprimem za tradicionalen argentinski instrument, ki se imenuje charango. Ko mi je producent predstavil pesem, sem jo takoj začutil. Prvotno je bilo besedilo za pesem zapisano v španščini, nato pa sem poprijel za pero kar sam in poskusil s pisanjem svojega prvega slovenskega besedila. Najbrž si lahko predstavljate, kako je pisati besedilo človeku, ki je šele dve leti nazaj pričel z učenjem prvih slovenskih besed (smeh). Več kot teden dni sem svoje popoldneve in večere preživljal na mehkem naslonjaču ob oknu in izbiral besede. Pomagal sem si tudi s slovarjem. Ideja je bila že zapisana v glavi, le posloveniti jo je bilo treba," v smehu pripoveduje Isaac Palma.

Pri besedilu si je glasbenik pomagal s slovarjem.Foto: Martin Abram

In o čem govori pesem? "V meni je že dolgo vrelo vprašanje, kaj je to sreča? Kar je sreča zame, ni nujno sreča tudi za Vas in obratno. Sreča je, da se zbudimo zdravi, sreča je nova priložnost, sreča je nekomu kozarec pitne vode in topel obrok. Sreča je, da smemo in zmoremo uresničevati svoje sanje. Sreča staršev so otroci, sreča je naš partner / partnerka. Moja pesem zato nosi naslov Sreča moja si, besedilo pa opeva srečo v ljubezni, saj smo vsi ljubezen," odgovarja Isaac Palma, ki si ob tem še želi, da bi poslušalci začutili besedilo in živahne ritme, ki so jih izbrali skrbno z namenom, da bi pesem lepšala pomlad in poletje vseh, ki jo bodo poslušali.

V pesmi Sreča moja si ne manjka dobre volje.Foto: Martin Abram
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter