Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Slovenija ima talent, najbolj priljubljen televizijski šov v zgodovini slovenske televizije, je bil v preteklih letih pokazatelj, koliko talenta premoremo Slovenci. Pomemben korak je bil tudi mnogim glasbenikom na poti do njihovega uspeha.

Brata Piletič, danes znana kot BQL, Isaac Palma, Nika Zorjan, Lina Kuduzović, Klara Jazbec, Luka Sešek, Luka Basi so se prav na Slovenija ima talent prvič predstavili javnosti in nadaljevali svojo pot na glasbene lestvice tudi po končanem šovu.

V poletju pred začetkom nove, 7. Sezone, se v skladbi Vroče predstavlja ob posebni priložnosti ekipa, ki je po Slovenija ima talent uspešno nadaljevala svojo pot na glasbene lestvice in tisti, ki gradijo uspešne glasbene kariere tako v Sloveniji, nekateri pa tudi izven naših meja. Nastala je bodoča poletna uspešnica. Za vroče glasbene ritme so pevsko poskrbeli BQL (Anej in Rok Piletič), Isaac Palma, Klara Jazbec, Luka Sešek, Nika Zorjan, Lina Kuduzović, Luka Basi.

Za pesem Vroče so posneli tudi zanimivo videozgodbo.Foto: Raay Music

Glasbeniki so za pesem Vroče posneli tudi videzgodbo, ki bo na ogled, ko bodo vroče poletne počitnice na vrelišču, torej predvidoma konec julija.

Te dni prihaja na radijske postaje radijska različiica, konec julija pa bo 'vroče' tudi v televizijskem spotu, kjer se bodo zbranim pridružili tudi mnogi »S.I.T.-ovci«, z drugimi talenti, ki so nas in nas še vedno navdušujejo, ne le doma, ampak tudi v tujini: Dunking Devils, Artifex, F&B Acrobatics in drugi ... 

Talentirani glasbeniki so združili moči.Foto: Raay Production
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter