16-letna Belokranjka Viviana Kukar je izbrana za novo zvezdo Slovenije

Slovenija je dobila in izbrala še eno eno zvezdo! V televizijskem šovu Nova zvezda Slovenije je slavila 16-letna Viviana Kukar, ki je bila po mnenju ljudstva (izmed šestih finalistk) najbolj prepričljiva. A pot do zmage ni bila tako lahka, saj je bilo v sklepni oddaji vrsto glasbenih ovir, ki so jih morale tekmovalke premagovati vse do superfinala.

Viviana Kukar je prepričala ljudstvo.Foto: Planet TV

Za naziv Nova zvezda Slovenije se je v velikem finalu potegovalo šest tekmovalk, in sicer Arijana Lucas, Taja Šviligoj, Tatjana Mihelj, Elizabeta Lebar – Betka, Viviana Kukar in Tina Drnovšček. Dekleta so se najprej predstavila v duetih, najboljše tri (Elizabeto Lebar – Betko, Viviano Kukar in Arijano Lucas) pa je čakal še en nastop. Žiranjte (Natalija Verboten, Tomaž Mihelič, Uroš Smolej, Nuška Drašček in Goran Lisica – Fox) so nato odločili, da se bosta v superfinalu pomerili Arijana in Viviana.

V sklepnem dejanju so o zmagovalki glasbenega večera in novi pevski zvezdi Slovenije odločali televizijski gledalci. Viviana je za zadnjo skladbo izbrala pesem Alicie Keys If I Ain't Got You. Arijana  pa je poskušala prepričati s pesmijo Pink Dear Mr. President. Ljudstvo je bilo mnenja, da je bila tokrat bolj uspešna Viviana Kukar, ki je za nagrado z založbo Dallas Records podpisala pogodbo o sodelovanju, poleg tega pa je prejela še 10.000 evrov.

Viviana Kukar bo kmalu predstavila novo pesem Za kratek čas.Foto: Planet TV
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.9.2018

Žan Serčič o dekletu, ki se mu je kot svetla podoba prikazala v sanjah

19.9.2018

Neuničljiva Nuša Derenda še vedno niza koncert za koncertom

17.9.2018

Dovršen nastop z žametnim glasom Roka Ferengje

17.9.2018

Plesalci Plesnega mesta pred prvenstvom ustvarili noro zgodbo

13.9.2018

Maji Založnik se z zasedbo Moonshine zadnje čase zelo smeji

Facebook

Twitter