16-letna Belokranjka Viviana Kukar je izbrana za novo zvezdo Slovenije

Slovenija je dobila in izbrala še eno eno zvezdo! V televizijskem šovu Nova zvezda Slovenije je slavila 16-letna Viviana Kukar, ki je bila po mnenju ljudstva (izmed šestih finalistk) najbolj prepričljiva. A pot do zmage ni bila tako lahka, saj je bilo v sklepni oddaji vrsto glasbenih ovir, ki so jih morale tekmovalke premagovati vse do superfinala.

Viviana Kukar je prepričala ljudstvo.Foto: Planet TV

Za naziv Nova zvezda Slovenije se je v velikem finalu potegovalo šest tekmovalk, in sicer Arijana Lucas, Taja Šviligoj, Tatjana Mihelj, Elizabeta Lebar – Betka, Viviana Kukar in Tina Drnovšček. Dekleta so se najprej predstavila v duetih, najboljše tri (Elizabeto Lebar – Betko, Viviano Kukar in Arijano Lucas) pa je čakal še en nastop. Žiranjte (Natalija Verboten, Tomaž Mihelič, Uroš Smolej, Nuška Drašček in Goran Lisica – Fox) so nato odločili, da se bosta v superfinalu pomerili Arijana in Viviana.

V sklepnem dejanju so o zmagovalki glasbenega večera in novi pevski zvezdi Slovenije odločali televizijski gledalci. Viviana je za zadnjo skladbo izbrala pesem Alicie Keys If I Ain't Got You. Arijana  pa je poskušala prepričati s pesmijo Pink Dear Mr. President. Ljudstvo je bilo mnenja, da je bila tokrat bolj uspešna Viviana Kukar, ki je za nagrado z založbo Dallas Records podpisala pogodbo o sodelovanju, poleg tega pa je prejela še 10.000 evrov.

Viviana Kukar bo kmalu predstavila novo pesem Za kratek čas.Foto: Planet TV
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

4.12.2018

Vrhunski glasbenik Samuel Lucas bo razkril še več sebe kot doslej

Facebook

Twitter