Vili Resnik: Stojim za vsakim tonom, ki me obdaja in pojem kar čutim

Vili Resnik se pozimi vrača na radijske valove z novo balado Edina si. Ljubezen lahko prinese sonce tudi v najtemnejše zimske dni in vsaka ženska si želi, da bi bila edina. Zaljubljeno srce je nekaj najlepšega o čemer se lahko poje, balada Edina si pa je ravno prava, da tudi pozimi ogreje zaljubljena srca.

"Ostajam zvest samemu sebi in glasbi, ki jo že leta izvajam. Stojim za vsakim tonom, ki me obdaja in pojem kar čutim!" je o novi skladbi povedal Vili, in še dodal: "Ravno v pravem trenutku sem dobil mail od prijatelja – avtorja Romana Vukine in to je bilo to. Poslal mi je osnutek pesmi, za katerega je bil prepričan, da sem idealen vokalist, da zapojem tako kot je treba."

V svoji dolgi karieri je Vili Resnik posnel nekatere izmed največjih uspešnic skupine Pop Design, katere frontman je bil do leta 1995. S skupino je v šestih letih sodelovanja prejel pet zlatih plošč, dve kompaktni srebrni plošči, dve platinasti zgoščenki in tri srebrne kasete. Od leta 1996 pa je Vili nadaljeval solistično kariero v kateri je izdal še pet albumov. Leta 1998 je v Angliji zastopal slovenske barve na izboru za Pesem Evrovizije s pesmijo Naj bogovi slišijo, v tem obdobju pa je bil tudi trikrat med nominiranci za glasbenega Viktorja in prejel več nagrad za najboljšega slovenskega pevca.

Vili Resnik še ni rekel zadnje besede.Foto: Promo foto

Poznan je predvsem po svojih odličnih interpretacijah baladnih uspešnic: Potepuh, Ne bom ti lagal, Ko vrbe jokajo, Naj bogovi slišijo in mnogih drugih, za katere je prejel tudi nagrade za pesem leta. Na Melodijah morja in sonca je za Ko vrbe jokajo prejel tudi nagrado za najboljšo interpretacijo pesmi, ki mu je pozneje prinesla tudi zlatega petelina za naj pop pesem. "Veliko nastopam in še vedno me spremljajo oboževalci, pa seveda oboževalke in veliko jih je, ki so me spomnili na dejstvo, da sem najbolj poznan po baladah. Kot sem rekel, pojem kar čutim," še pravi Vili, ki se je odločil, da je nastopil čas, da razveseli zveste oboževalce z novo ljubezensko balado, ki bo ogrela hladne zimske dni. V prazničnem decembru Vili Resnik načrtuje koncerte in nastope po vsej Sloveniji na katerih bo s svojimi največjimi uspešnicami ogrel srca obiskovalcev.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2018

Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

12.7.2018

Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

12.7.2018

Poletje, kot ga vidi Saša Lešnjek

7.7.2018

Kakšni so neskončni hodniki finalistke šova Nova zvezda SLO?

4.7.2018

Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Facebook

Twitter