Vili Resnik iskreno o tem, da je tudi moško srce lahko zlomljeno

Nova glasbena zgodba Vili Resnika je pesem o moškem zlomljenem srcu, o kateri je Resnik povedal: “Pesem je čisto preprosta, govori o življenju, ko ti pokaže zobe, ko ti ne gre in ko se moraš vedno znova dokazovati. Mislim, da se vsakdo lahko prepozna v besedilu skladbe Diham zate," pripoveduje Resnik, ki je tokrat združil moči z Janom Plestenjakom.

Vili pravi, da med snemanjem še nikoli ni bil tako razgaljen.Foto: Menart Records

Ne glede na to, kdo si, kaj si, vedno življenje najde še nekaj, v čemer nisi dovolj dober. Znova in znova se je potrebno boriti.

Vili Resnik

O sodelovanju z enim najuspešnejših avtorjev Janom Plestenjakom je Vili Resnik povedal: "Z Janom Plestenjakom sva sodelovala že pred petindvajsetimi leti pri snemanju uspešnice in videospota Šerbi. Tokrat sva sodelovanje ponovila ob ustvarjanju skladbe Diham zate. Mislim, da me je zadel do potankosti. Moja želja po nečem svežem in novem me je usmerila k njemu."

Zgodbi nove slovenske uspešnice sledi tudi videopodoba, ki prikaže 'životarjenje' v brezizhodni situaciji po velikem razočaranju. Videospot je nastal pod režisersko taktirko Perice Rai, ki je po Resnikovih besedah glasbenika predstavil "točno takega kot me vidijo tisti, ki me zares poznajo."

Vili Resnik med snemanjem videozgodbe Diham zate.Foto: Menart Records

Najbolj priljubljen ustvarjalec videospotov pri nas in v širši regiji je v enem snemalnem dnevu povzel zgodbo zlomljenega srca. Priprave na videospot so trajale kar nekaj dni, saj si je moral Vili Resnik za vlogo puščati brado. Posebnost videa je ta, da je posnet v enem prostoru le z eno osebo, pripovedovalcem zgodbe, Vilijem Resnikom.

"Snemanje videospota je zame izredno zanimivo, ker še nikdar nisem bil tako razgaljen, neobrit, ampak ja, tudi to se zgodi. Na koncu, ko smo naredili še nekaj slik za medije, sem šele doma ugotovil, da sem se pozabil preobut v čevlje in so vse slike Vilija Resnika z natikači. Seveda sem moral doma vse slike prirediti," je o snemanju videa Diham zate in zanimivi prigodami povedal Vili Resnik.

Jan Plestenjak in Vili Resnik sta ustvarila novo glasbeno zgodbo.Foto: Menart Records

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.4.2019

Bassless obljubljajo nepozabni spektakel, ki ga je vredno doživeti

20.4.2019

Nočni skok: Nastop na Emi nas ne zanima, na Evrosongu pa sploh ne

18.4.2019

Marija Šerifović je obnemela

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

Facebook

Twitter