Vili Resnik iskreno o tem, da je tudi moško srce lahko zlomljeno

Nova glasbena zgodba Vili Resnika je pesem o moškem zlomljenem srcu, o kateri je Resnik povedal: “Pesem je čisto preprosta, govori o življenju, ko ti pokaže zobe, ko ti ne gre in ko se moraš vedno znova dokazovati. Mislim, da se vsakdo lahko prepozna v besedilu skladbe Diham zate," pripoveduje Resnik, ki je tokrat združil moči z Janom Plestenjakom.

Vili pravi, da med snemanjem še nikoli ni bil tako razgaljen.Foto: Menart Records

Ne glede na to, kdo si, kaj si, vedno življenje najde še nekaj, v čemer nisi dovolj dober. Znova in znova se je potrebno boriti.

Vili Resnik

O sodelovanju z enim najuspešnejših avtorjev Janom Plestenjakom je Vili Resnik povedal: "Z Janom Plestenjakom sva sodelovala že pred petindvajsetimi leti pri snemanju uspešnice in videospota Šerbi. Tokrat sva sodelovanje ponovila ob ustvarjanju skladbe Diham zate. Mislim, da me je zadel do potankosti. Moja želja po nečem svežem in novem me je usmerila k njemu."

Zgodbi nove slovenske uspešnice sledi tudi videopodoba, ki prikaže 'životarjenje' v brezizhodni situaciji po velikem razočaranju. Videospot je nastal pod režisersko taktirko Perice Rai, ki je po Resnikovih besedah glasbenika predstavil "točno takega kot me vidijo tisti, ki me zares poznajo."

Vili Resnik med snemanjem videozgodbe Diham zate.Foto: Menart Records

Najbolj priljubljen ustvarjalec videospotov pri nas in v širši regiji je v enem snemalnem dnevu povzel zgodbo zlomljenega srca. Priprave na videospot so trajale kar nekaj dni, saj si je moral Vili Resnik za vlogo puščati brado. Posebnost videa je ta, da je posnet v enem prostoru le z eno osebo, pripovedovalcem zgodbe, Vilijem Resnikom.

"Snemanje videospota je zame izredno zanimivo, ker še nikdar nisem bil tako razgaljen, neobrit, ampak ja, tudi to se zgodi. Na koncu, ko smo naredili še nekaj slik za medije, sem šele doma ugotovil, da sem se pozabil preobut v čevlje in so vse slike Vilija Resnika z natikači. Seveda sem moral doma vse slike prirediti," je o snemanju videa Diham zate in zanimivi prigodami povedal Vili Resnik.

Jan Plestenjak in Vili Resnik sta ustvarila novo glasbeno zgodbo.Foto: Menart Records

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

4.7.2019

Xequtifz v poletnih ritmih

1.7.2019

Po Vidinem priročniku Vježbaj P**** ti M***** sledi še resničnostna oddaja

Facebook

Twitter