Videospot en sam cirkus in komedija

Energična glasbena pop skupina Bomb Shell, ki se je predstavila tako na festivalu MMS kot na Poprock, se predstavlja z novim spotom za skladbo Bodi ti. Zasedba stavi na svojo humorno noto, poslušalcem pa pošiljajo ponovoletno poslanico s posebnim sporočilom.

Bodi ti nosi pozitivno sporočilo

"Boljše je ostati originalen in zvest samemu sebi, kot se prilagajati drugim le zato, da bi jim bil všeč. S skladbo sem želela sporočiti, da je vsak od nas je edinstven," je o novi pesmi, s katero skupina napoveduje izid studijskega albuma, povedala njihova najbolj prepoznavna članica, pevka Petra Zore, ki je avtorica besedila in soavtorica glasbe.

Takoj, ko se je skupina s snemalno ekipo začela dogovarjati o scenariju za videospot so imeli v mislih razigran, razgiban ter pozitivno obarvan izdelek. Vedeli so, da morajo v zgodbo vključiti prav posebnega igralca. In to jim je vsekakor uspelo z njihovim prijateljem, animatorjem in klovnom Matjažem Kekcem (ArbadakarbA), ki je s svojimi vragolijami poskrbel za še eno nepozabno videozgodbo vedno odlično razpoložene skupine Bomb Shell. Snemanje je potekalo na Ptuju in čeprav je dolgo trajalo, so člani skupine povedali, da jim bo snemanje videospota ostalo v prav posebnem spominu. Med različnimi seti snemanja jih je namreč klovn Matjaž Kekec kratkočasil s svojimi vragolijami, ki si jih lahko ogledate tudi v samem videospotu.

Bomb Shell na odru festivala Poprock 2017.Foto: Alesh Maatko

Ostali zvesti samim sebi

Motor skupine, bobnar Brane Štubljar ml., je o izkušnji ustvarjanja avtorskega albuma povedal ...

"Saj ne vem, a smo neumni ali pa dokončno dozoreli, da v teh časih izdajamo album. Vem samo, da smo malo oldschool – saj smo vse inštrumente posneli v živo, marca pa ob izidu albuma prirejamo tudi velik predstavitveni koncert v Ljubljani, kar je v današnjih glasbenih časih prava redkost. Pa vendar moramo ostati zvesti samim sebi, kot pravi naš nov singel Bodi ti!"

Izid nove skladbe napoveduje še bolj razgibano leto. V letu 2018 je skupina Bomb Shell posnela svoj prvi glasbeni album, njegovo izdelavo pa oplemenitila s svojo filmsko zgodbo, ki še zdaleč ni končana. Člani skupine so pripravili niz kratkih humornih filmov, v katerih prikazujejo soočanje s težavami ob nastajanju albuma. Zaupali so nam, da se jim ob vsaki objavi novega filma, poimenovanega 'slaba odločitev', oglasijo številna glasbena imena, ki se v izpostavljenih težavah 'prepoznajo in sočustvujejo' z njimi.

Kot prvo in najavno zgodbo prihajajočega albuma so za najbolj neučakane poslušalce izluščili skladbo Bodi ti in jo izdali s prav posebnim namenom. "Za nas ta pesem predstavlja neko novo poglavje na naši glasbeni poti, saj smo se dolgo iskali, marca letos pa bomo že predstavili svoj prvi avtorski album, a ni to super?" je povedala pevka Petra.

Izvedeli smo še, da bo na albumu skupaj 11 skladb, med njimi kar 7 popolnoma novih, pod katere se člani skupine sami podpisujejo, ter 4 starejše skladbe, s katerimi so se predstavili na različnih festivalih.

Skupina je nastopila tudi na festivalu MMS 2016.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2019

Kaj nastane, ko združita moči Tanja Žagar in Igor Mikič?

23.5.2019

Alya osvaja tudi hrvaške poslušalce

23.5.2019

Nina Pušlar: Vedno lahko izbiramo in vse je mogoče

5.5.2019

Alen V. Vesel posveča pesem tistim, ki ga spremljajo že od vsega začetka

5.5.2019

Ljudmili Frelih so ob premieri nove pesmi Pritekle solze sreče

Facebook

Twitter