VIDEO: Joksimovićeva ESC skladba Nije ljubav stvar v izvedbi Martina Perovića

Letošnja srbska evrovizijska skladba Nije ljubav stvar, s katero je Željko Joksimović v Bakuju osvojil tretje mesto, je dobila novo priredbo, za katero je poskrbel Mariborčan Martin Perović, ki nam je ob tem zaupal, da mu je melodija več kot pisana na kožo.

Željko Joksimović je na ESC v Bakuju zasedel 3. mesto.Foto: Alesh Maatko
Martin PerovićFoto: Barbara Zajc

In kako to, da se je Martin Perović, ki je med drugim pred leti nastopil na slovenski EMI, odločil za priredbo letošnje srbske evrovizijske skladbe, na katero je stavil Željko Joksimović?

"Vsake toliko časa posnamem kakšno priredbo, za katero se mi zdi, da mi leži na duši. Enako velja za Joksimovićevo skladbo Nije ljubav stvar, za katero lahko rečem le to, da se mi zdi kot da je napisana zame. Melodija mi je pisana na kožo, razpon je podoben mojemu ..., to je to. O svojem maternem jeziku mi verjetno tako ni potrebno preveč govoriti, a ne? Na svojih nastopih vedno izvajam to pesem. Ljudje so izjemno navdušeni in z glasnimi aplavzi in ovacijami stoje po par minut zelo glasno pozdravljajo mojo izvedbo Nije ljubav stvar. Prav zaradi tega sem jo posnel, in sicer da vsi tisti, ki niso bili na mojem nastopu lahko pesem poslušajo preko YouTube," nam je zaupal izjemni pevec Martin Perović.

Sorodne novice

18.4.2019

ESC 2019: Evrovizijski oder skoraj končan, kmalu sledijo že prve vaje

17.4.2019

ESC 2019: Dana International vabi v Izrael; tokrat z manj botoksa, pravi

16.4.2019

ESC 2019: Uau! Poglejte, kako bodo bile videti evrovizijske razglednice

14.4.2019

ESC 2019: Čez natanko en mesec bomo navijali za Zalo in Gašperja

13.4.2019

ESC 2019: Vsi pišejo o prihodu Madonne, EBU pa uradno še molči

Facebook

Twitter