Ustvarjalno poletje za Victory

Victory, ki so znani po tem, da poskrbijo za nepozabno zabavo, kjerkoli se pojavijo, v dolgo in vroče poletje vstopajo s poletnim remiksom. Njihova pesem Še vedno sva ista, ki je že osvajala radijske valove, je dobila novo, osveženo poletno podobo.

Ob novem remixu so člani skupine Victory navdušili tudi z videospotom.Foto: Promo foto

Pesem Še vedno sva ista, ki je že osvajala radijske valove, je dobila novo, osveženo poletno podobo, za katero je poskrbel Krešimir Tomec in tako pesem pospremil v vroče poletne dni. Besedilo zanjo je napisal Rok Lunaček, člani skupine Victory pa so pri pesmi sodelovali tudi s priznanim didžejem Dadyjem, ki jih je pri glasbenem ustvarjanju dodatno motiviral. Za to, da so plesni ritmi skladbo Še vedno sva ista pospremili v poletje, pa je zaslužen Dean on the Mike.

Skupina VictoryFoto: Promo foto

Ob novem remiksu pa so člani skupine navdušili tudi z videospotom, kjer jim je na pomoč priskočil priznani beograjski producent Djomla KS. Pesem mu je bila tako všeč, da je brez omahovanja privolil v idejo o sodelovanju. Videospot je bil zaradi izjemne ekipe posnet v enem samem dnevu, po snemanju pa so nam člani zaupali: "Že dolgo se nismo tako zabavali. Zdi se nam, da smo s pesmijo resnično ujeli prave plesne ritme, ki bodo navduševali to poletje." Na koncu so razkrili, da je pred njimi ustvarjalno poletje, napolnjeno z nastopi, kljub temu pa si bodo vmes vzeli tedenski odmor, ki ga bodo preživeli s svojimi najbližjimi.

Za kraj snemanja videospota so izbrali priznano ljubljansko restavracijo diVino.Foto: Promo foto
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.7.2019

V srbski seriji Sence nad Balkanom z 'Barjakom' tudi naše Sestre

17.7.2019

Hrvaška skupina Best v slovenščini zapela 'čašo vina' z Natalijo Verboten

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

Facebook

Twitter