Ustvarjalno poletje za Victory

Victory, ki so znani po tem, da poskrbijo za nepozabno zabavo, kjerkoli se pojavijo, v dolgo in vroče poletje vstopajo s poletnim remiksom. Njihova pesem Še vedno sva ista, ki je že osvajala radijske valove, je dobila novo, osveženo poletno podobo.

Ob novem remixu so člani skupine Victory navdušili tudi z videospotom.Foto: Promo foto

Pesem Še vedno sva ista, ki je že osvajala radijske valove, je dobila novo, osveženo poletno podobo, za katero je poskrbel Krešimir Tomec in tako pesem pospremil v vroče poletne dni. Besedilo zanjo je napisal Rok Lunaček, člani skupine Victory pa so pri pesmi sodelovali tudi s priznanim didžejem Dadyjem, ki jih je pri glasbenem ustvarjanju dodatno motiviral. Za to, da so plesni ritmi skladbo Še vedno sva ista pospremili v poletje, pa je zaslužen Dean on the Mike.

Skupina VictoryFoto: Promo foto

Ob novem remiksu pa so člani skupine navdušili tudi z videospotom, kjer jim je na pomoč priskočil priznani beograjski producent Djomla KS. Pesem mu je bila tako všeč, da je brez omahovanja privolil v idejo o sodelovanju. Videospot je bil zaradi izjemne ekipe posnet v enem samem dnevu, po snemanju pa so nam člani zaupali: "Že dolgo se nismo tako zabavali. Zdi se nam, da smo s pesmijo resnično ujeli prave plesne ritme, ki bodo navduševali to poletje." Na koncu so razkrili, da je pred njimi ustvarjalno poletje, napolnjeno z nastopi, kljub temu pa si bodo vmes vzeli tedenski odmor, ki ga bodo preživeli s svojimi najbližjimi.

Za kraj snemanja videospota so izbrali priznano ljubljansko restavracijo diVino.Foto: Promo foto
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

7.12.2019

Skladba A se tukaj svet konča je Tinkarino voščilo ob izteku leta

6.12.2019

Brezmejno sladkanje v Portorožu

5.12.2019

Isaac Palma skozi zgodbo ljubezni pokazal hčerkico Isabello

4.12.2019

Prižig prazničnih luči in obisk Miklavža v Portorožu

2.12.2019

Kdo vse bo v Ljubljani zabaval v decembru in še na silvestrovo 19/20

Facebook

Twitter