Vas zanima, kako zvenita Zala in Gašper v živo? Tu je njun nastop

Sredino jutro je bilo na Valu 202 še posebej zanimivo, saj je voditelj Andrej Karoli znova gostil Zalo in Gašperja. "519 dni po prvem gostovanju na Valu 202 sta Gašper in Zala še vedno eno," je povedal Andrej, ki je tak vtis dobil že novembra 2017, ko je Zala na Val 202 prišla s kitaro in obljubo, da bo odigrala Valove. Ob njej je bil tudi Gašper.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta bila jutranja gostja na Valu 202.Foto: Alesh Maatko

Kako zelo se je Zali in Gašperju spremenilo življenje po zmagi na Emi, kako oba skupaj gledata na to največje glasbeno tekmovanje, kakšna so pričakovanja ter kaj vse počneta v privatnem življenju, pa v posebnem intervjuju, ki si ga lahko ogledate oziroma preberete tukaj.

Kot  je na strani Vala 202 zapisal Andrej Karoli, so "vsi pogledi, vse izrečene in neizrečene besede, bežni dotiki in iskanja potrditev v izrečenem, dali vedeti, da sta eno. Kmalu so se stvari začele vrteti zelo hitro in pred dvema mesecema sta postala naša predstavnika na Evroviziji. Menimo, da to ni in ne bo njun glasbeni vrh." Kaj vse sta na jutranjem koncertu povedala naša evrovizijska predstavnika, si lahko v celoti poslušate tukaj, odigrane pesmi pa si lahko ogledate na spodnjih YouTube povezavah.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

1.8.2019

EMA 2020 bo ... in to v dveh dejanjih, najprej EMA FREŠ, nato EMA 2020

7.6.2019

ZalaGasper z novo pesmijo Come to me ciljata na tuje glasbene trge

20.5.2019

Poglejte, koliko Slovencev si je ogledalo naš evrovizijski nastop

19.5.2019

Zala in Gašper po finalu presrečna in nasmejana kot že dolgo ne; poglejte!

16.5.2019

Zala in Gašper po prvem predizboru: Nočeva, da naju napačno razumete

Facebook

Twitter