NE ZAMUDITE

V šovu Znan obraz ima svoj glas tudi nekdanji udeleženci Eme in DSZG

Glasbeni šov Znan obraz ima svoj glas se s četrto sezono (ob nedeljskih večerih) vrača na POP TV. Za voditeljskim mikrofonom bomo znova spremljali Denisa Avdića, nastope pa bo ocenjevala pikra, a mehkosrčna žirantska ekipa - igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak ...

Osem kandidatoov bo pokazalo svoje glasbeno znanje. (Foto: POP TV) Anina Trobec (Foto: POP TV) Klemen Mramor Clemens. (Foto: POP TV) Lea Sirk (Foto: POP TV) Ljubica Špurej Jazbinšek (Foto: POP TV) Luka Sešek (Foto: POP TV) Marijan Novina (Foto: POP TV) Mitja Šinkovec (Foto: POP TV) Nika Zorjan (Foto: POP TV) Strokovna žirija: Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak in Tanja Ribič (Foto: POP TV) Voditelj šova Denis Avdič. (Foto: POP TV )

V tej sezoni bomo še posebej strogi, da upravičimo naš sloves mafijskih žirantov. Šalo na stran. Znan obraz ima svoj glas je zagotovo eden izmed šovov, v katerega nastopajoči vložijo največ truda, da prepričajo z nastopom, igro in imitacijo. Pustili se bomo presenetiti vsem talentom, ki jih ni malo in verjamemo, da bodo nedelje znova obarvane v čisto zabavo.

Žirantska ekipa

Priča bomo odličnim vokalnim nastopom in neverjetnim preobrazbam osmih nastopajočih, ki so se vse poletje pripravljali tudi na najbolj drzne izzive. V posamezni nedeljski noči bodo, skozi trajanje enega izmed najbolj priljubljenih šovov pri nas, prevzeli nove identitete tako domačih kot tujih glasbenih ikon. Kako dobro bodo imitirali posamezne znane osebnosti, bo moč spremljati kmalu.

V oddaji Znan obraz ima svoj glas ni izpadanja. Vsako nedeljo bo potekal poseben sistem točkovanj, ki določa, kdo je s svojim nastopom še posebej prepričal.

Spomnimo se, da si je v tretji sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas zmagovalno lovoriko nadel Tilen Artač, ki bo v novi sezoni oddaje sodeloval pri pripravi nastopajočih na imitacije. V dvanajstih tednih se je v minuli sezoni odvilo več kot 95 preobrazb, skrbna in izjemna ekipa, ki skrbi za neverjetne preobrazbe, je porabila kar nekaj več kot sto kilogramov različnega materiala za pripravo odličnih preobrazb, ki so si jih nadeli nastopajoči. Tudi v sezoni, ki je pred vrati, ne bo prav nič drugače. Ustvarjalci oddaje Znan obraz ima svoj glas napovedujejo eno izmed bolj barvitih, iskrivih in energičnih izvedb, ki bo krojila zabavne nedeljske večere.

Strokovna žirija: Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak in Tanja RibičFoto: POP TV

Oder se bo tresel pod novimi izzivi in genialnimi preobrazbami

Osem energičnih karakterjev si bo novo identiteto nadelo pred številnimi gledalkami in gledalci, ki že komaj čakajo, da se oddaja Znan obraz ima svoj glas vrne za televizijske zaslone. Letošnja sezona napoveduje tudi številne izzive, kakšne, pa bo znano že v prvi oddaji. In kdo je osmica izbranih, ki bo ob nedeljah zvečer na odru skrbela za zabav? Spoznajmo jih ...

LJUBICA ŠPUREJ JAZBINŠEK
Energična voditeljica, novinarka in pevka velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodno-zabavni sceni. Ljubezen do glasbe predstavlja njeno največjo strast. Že od nekdaj je želela biti pevka in glede na to, da prihaja iz glasbene družine, kaj drugega ni bilo za pričakovati. Na odru se počuti kot doma in zanimivo bo spremljati, kako dobro se bo znašla v izzivih, ki jih bo pred njo postavil Znan obraz ima svoj glas.

NIKA ZORJAN
Ambiciozna Prekmurka, po izobrazbi učiteljica, vso svojo energijo usmerja v glasbeno ustvarjanje. V šovu Slovenija ima talent je pričela s svojo pevsko zgodbo in jo vse do danes resnično pripeljala v višave. Glasba zanjo predstavlja smisel življenja, od prvega nastopa pri dveh letih in pol, pa vse do trenutka, ko bo nastopila pred celo Slovenijo v raznolikih vlogah. Znan obraz ima svoj glas zanjo predstavlja velik izziv, da se karseda čim bližje približa glasbeniku, ki ga bo imitirala.

ANINA TROBEC
Glasbenica, mentorica klavirja in solo petja, avtorica glasbe in besedil, ter umetnica in performerka. Vsestranskost je Anino popeljala na številne glasbene prireditve in festivale v Evropi in Aziji. Jazz, pop, funk, soul, reggae zasedbe in DJ kolektivi spremljajo Anino na poti njenega ustvarjanja. Glasbo je študirala na Goldsmithss University of London, kjer je nato še 7 let živela in ustvarjala. Za neutrudno Anino sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas predstavlja povsem novo izkušnjo in izziv, v katerem se še ni preizkusila. V imitacijah namreč še posebej uživa.

LEA SIRK
Slovenska pevka zabavne glasbe je študirala flavto na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Vrsto let je pela kot spremljevalna vokalistka in bila vidna članica priznanih slovenskih bandov. Sodelovanje v priljubljenih šovih jih ni tuje, saj smo jo lahko spremljali kot pevko šova Zvezde plešejo. Požrtvovalni Lei, sicer tudi učiteljici petja, sodelovanje v spektakularnem šovu pomeni popolnoma nov izziv in novo izkušnjo na področju petja, plesa in igre. Verjame, da bo z nastopi zaznamovala resnično nekaj edinstvenega in nepozabnega.

MARIJAN NOVINA
Prijel se ga je vzdevek slovenski pirat, zaradi izgleda in ekstravagantnosti. Na domači glasbeni sceni ustvarja že več kot 30 let, izdal je že prek 70 svojih pesmi in požel številna priznanja na slovenskih in mednarodnih festivalih. Med ljudmi je izjemno priljubljen, predvsem zaradi močnega karakterja, ki ga bo, kot pravi, znal preleviti v vsakršno imitacijo. Po duši je nepoboljšljiv rocker z rahlo uporniško noto. Komaj čaka, da se prelevi v nekoga povsem drugega.

KLEMEN MRAMOR - CLEMENS
Priljubljeni sinhronizator, pevec in tudi mojster v pripravljanju kulinaričnih specialitet. Simpatičnega študenta medijskih in komunikacijskih študij smo lahko spremljali v oddaji MasterChef Slovenija. Je vztrajen in zasleduje življenjski moto, da je vase treba verjeti. Sodelovanje v šovu je že od nekdaj njegova želja, saj je oddaja vse to, kar je on sam. Glasbenik, igralec, performer. Klemen nam bo zagotovo znal pričarati imitacije, v katerih bomo uživali.

LUKA SEŠEK
Pevec pop glasbe in igralec, ki se odlično znajde v muzikalih. Mnogi ga poznamo kot sina slavnega radijca Jureta Seška in zagotovo gre pripisati, da je nekaj njegovega glasu podedovanega. Trenutno poje v zasedbi Proper in spremljamo ga lahko v muzikalu Mamma mia, kjer v zboru upodablja Eddija. Nikoli si ni upal pomisliti, da bo lahko del nečesa tako velikega, kot je znameniti šov Znan obraz ima svoj glas. Pravi, da že komaj čaka, da stopi na oder in začne uživati.

MITJA ŠINKOVEC
Izvrsten vokalist, pevec in glasbenik različnih zvrsti; od jazza, popa, rocka do narodno-zabavne glasbe. Spoznali smo ga kot polfinalista Talentov, spremljamo pa ga lahko v mnogih zasedbah kot pevca in instrumentalista. Zelo dobro namreč igra harmoniko. Za izvrstno igranje je bil prav tako nagrajen. Na odru se s svojimi izkušnjami izjemno dobro znajde in prav tako bo tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Osmerica izbranih bo skrbela za nepozabne glasbene točke.Foto: POP TV
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2018

Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

12.7.2018

Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

12.7.2018

Poletje, kot ga vidi Saša Lešnjek

7.7.2018

Kakšni so neskončni hodniki finalistke šova Nova zvezda SLO?

4.7.2018

Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Facebook

Twitter