V videozgodbi uradne pesmi naših odbojkarjev tudi brazilska lepotica

Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem Res je dober dan, ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija in ki je dobila tudi prav posebno videzgodbo, ki pa so jo posneli v Trstu.

Jan Plestenjak je zružil moči s Kvatropirci in prijateljem Cotom.Foto: Vladan Jankovič

Odločitev, da bo Odbojkarska zveza pesem vzela za svojo, je Jan z veliko častjo sprejel in jo tako premierno v živo predstavil ob prihodu naših odbojkarjev, ki so na evropskem prvenstvu pisali zgodovino slovenskega športa.

Po uspešnicah z aktualnega albuma »Za vedno«, rekordno razprodanih Stožicah in številnih koncertnih prizoriščih po Sloveniji je Jan Plestenjak v jesen vstopil z novo zgodbo, s katero se mu je izpolnila velika želja. Ob navijanju za naše srebrne fante, ki so na noge dvignili vso Evropo, tako z igro kot z dobrodelnostjo, je ob čustvih, ki so zajele vso Slovenijo, nastala pesem Res je dober dan.

Jan Plestenjak je v jesen vstopil z novo glasbeno zgodbo Res je dober dan.Foto: Vladan Jankovič

Za snemanje skok v Trst

Videospot za pesem, ki govori o čaščenju trenutka in svobode, je bil posnet na čudovitih ulicah v Trstu, in sicer pod režisersko taktirko vrhunskega ustvarjalca filmov Vladana Jankovića.

Vsak dan je bil dober dan, ko so naši odbojkarji igrali, zato se je pesem, ki jo je Jan Plestenjak ustvaril s prijatelji, za prijatelje, pisala kar sama. Pesem je nato nastala s Kvatropirci še z enim čudovitim namenom. Štiričlanska vokalna skupina bo Jana Plestenjaka spremljala na razprodanem koncertu Gala večer z Janom Plestenjakom v Cankarjevem domu 20. decembra. Na odru hrama kulture bodo tako predstavljene največje uspešnice Jana Plestenjaka v akustični izvedbi.

Poleg fantov v videu nastopa tudi brazilska lepotica Morgana Carneiro.Foto: Bruno Sedevčič
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

11.12.2019

Nina Pušlar se spominja svoje prve zmage na Bitki talentov

11.12.2019

Nekdanjega Modrijana, Darka Mlakarja, so se dotaknile solze sreče

11.12.2019

Ditka je v praznično skladbo Warm Hearts vključila člane svoje družine

9.12.2019

Werner in Darja Gajšek poklonila Simoni Weiss prav posebno pesem

8.12.2019

Vanjo Kuštrin te dni greje vino

Facebook

Twitter