Toni Cetinski s singlom predstavlja povsem nov in drugačen zvok

Vsaka njegova pesem ali koncert je pot v večnost, ki se ohranja iz generacije v generacijo. Toni - njegova izjemna vokalna kakovost je cenjena po vsem svetu - je eden izmed največkrat nagrajenih glasbenikov na Hrvaškem.

Nova skladba Laku noć je nastala v studiu Hit records.Foto: Dario Lepoglavec

Toni nam z novim singlom Laku noć ne predstavlja le nove skladbe, ampak povsem nov in drugačen zvok. Z novo skladbo obenem najavlja novo ploščo, ki že pospešeno nastaja. Poudarek je na akustični verziji skladb, ki so bližje rocku oziroma zvoku pop - rocka.

Novi glasbeni otrok

Vsi, ki delamo na tem novem projektu, smo zelo veseli in ponosni na našega novega otroka. Predajamo vam ga z zaupanjem in verjamemo, da ga boste znali ceniti.

Toni Cetinski

V novem konceptu se je odlično znašla tudi avtorica pesmi Laku noć, Aleksandra Milutinović. "Z Aleksandro nadaljujeva in nadgrajujeva že prej uspešno sodelovanje. Napisala je že kar nekaj hitov: Zar malo to je, Krik, Mjesečar, v katerih je odlično združila senzibilnost in energičnost. Kot avtorica je zelo pomemben člen ekipe, kot tudi Miro Buljan, odgovoren za akustično osnovo zvoka, h kateremu stremimo. Hkrati sem tudi pomladil band z novimi energijami, idejami in mislim, da je bila to odlična poteza," zatrjuje Toni.

Nova skladba Laku noć je nastala v studiu Hit records, pospremili pa so jo tudi z videospotom, v katerem lahko ob bendu zasledimo tudi Tonijevo življenjsko sopotnico, Dubravko Cetinski, s katero je hrvaški pevec ravno pred kratkim praznoval tretjo obletnico poroke.

Toni CetinskiFoto: Dario Lepoglavec
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.8.2017

Nika Zorjan znova presenetila; tu je Despacito po prekmursko

18.8.2017

Ksenija Šašek se želi predstaviti kot kvalitetna glasbenica

18.8.2017

Kdo je Ina Baš, nov ženski vokal na slovenski glasbeni sceni?

15.8.2017

Najprej V dobrem starem Piranu, zdaj pa še Grom naj trese

15.8.2017

Skupina Nude znova na odrih

Facebook

Twitter