Toni Cetinski s singlom predstavlja povsem nov in drugačen zvok

Vsaka njegova pesem ali koncert je pot v večnost, ki se ohranja iz generacije v generacijo. Toni - njegova izjemna vokalna kakovost je cenjena po vsem svetu - je eden izmed največkrat nagrajenih glasbenikov na Hrvaškem.

Nova skladba Laku noć je nastala v studiu Hit records.Foto: Dario Lepoglavec

Toni nam z novim singlom Laku noć ne predstavlja le nove skladbe, ampak povsem nov in drugačen zvok. Z novo skladbo obenem najavlja novo ploščo, ki že pospešeno nastaja. Poudarek je na akustični verziji skladb, ki so bližje rocku oziroma zvoku pop - rocka.

Novi glasbeni otrok

Vsi, ki delamo na tem novem projektu, smo zelo veseli in ponosni na našega novega otroka. Predajamo vam ga z zaupanjem in verjamemo, da ga boste znali ceniti.

Toni Cetinski

V novem konceptu se je odlično znašla tudi avtorica pesmi Laku noć, Aleksandra Milutinović. "Z Aleksandro nadaljujeva in nadgrajujeva že prej uspešno sodelovanje. Napisala je že kar nekaj hitov: Zar malo to je, Krik, Mjesečar, v katerih je odlično združila senzibilnost in energičnost. Kot avtorica je zelo pomemben člen ekipe, kot tudi Miro Buljan, odgovoren za akustično osnovo zvoka, h kateremu stremimo. Hkrati sem tudi pomladil band z novimi energijami, idejami in mislim, da je bila to odlična poteza," zatrjuje Toni.

Nova skladba Laku noć je nastala v studiu Hit records, pospremili pa so jo tudi z videospotom, v katerem lahko ob bendu zasledimo tudi Tonijevo življenjsko sopotnico, Dubravko Cetinski, s katero je hrvaški pevec ravno pred kratkim praznoval tretjo obletnico poroke.

Toni CetinskiFoto: Dario Lepoglavec
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.6.2018

Grammyjevi nagrajenci plačali poravnavo Janu Plestenjaku

20.6.2018

Kako si plesna zvezda Gašper Rifelj predstavlja Hotel za dva?

19.6.2018

Brendi se je znal z glasbo dotakniti predvsem preprostih ljudi

18.6.2018

Vroči Kubanec Lazaro Zumeta, član ekipe Tanje Žagar, vabi na kopanje

14.6.2018

To je novi izdelek, ki ga je Šank Rock posnel kar s pametnim telefonom

Facebook

Twitter