Toni Cetinski s singlom predstavlja povsem nov in drugačen zvok

Vsaka njegova pesem ali koncert je pot v večnost, ki se ohranja iz generacije v generacijo. Toni - njegova izjemna vokalna kakovost je cenjena po vsem svetu - je eden izmed največkrat nagrajenih glasbenikov na Hrvaškem.

Nova skladba Laku noć je nastala v studiu Hit records.Foto: Dario Lepoglavec

Toni nam z novim singlom Laku noć ne predstavlja le nove skladbe, ampak povsem nov in drugačen zvok. Z novo skladbo obenem najavlja novo ploščo, ki že pospešeno nastaja. Poudarek je na akustični verziji skladb, ki so bližje rocku oziroma zvoku pop - rocka.

Novi glasbeni otrok

Vsi, ki delamo na tem novem projektu, smo zelo veseli in ponosni na našega novega otroka. Predajamo vam ga z zaupanjem in verjamemo, da ga boste znali ceniti.

Toni Cetinski

V novem konceptu se je odlično znašla tudi avtorica pesmi Laku noć, Aleksandra Milutinović. "Z Aleksandro nadaljujeva in nadgrajujeva že prej uspešno sodelovanje. Napisala je že kar nekaj hitov: Zar malo to je, Krik, Mjesečar, v katerih je odlično združila senzibilnost in energičnost. Kot avtorica je zelo pomemben člen ekipe, kot tudi Miro Buljan, odgovoren za akustično osnovo zvoka, h kateremu stremimo. Hkrati sem tudi pomladil band z novimi energijami, idejami in mislim, da je bila to odlična poteza," zatrjuje Toni.

Nova skladba Laku noć je nastala v studiu Hit records, pospremili pa so jo tudi z videospotom, v katerem lahko ob bendu zasledimo tudi Tonijevo življenjsko sopotnico, Dubravko Cetinski, s katero je hrvaški pevec ravno pred kratkim praznoval tretjo obletnico poroke.

Toni CetinskiFoto: Dario Lepoglavec
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.10.2017

Česa se Žiga Rustja spomninja se s skladbo Kralj zelenega peresa?

20.10.2017

Orleki odgovarjajo, kaj se dogaja za zastrtimi zavesami naših domov

20.10.2017

Pankrti so bili pomembni sokreatorji mladinske punkovse subkulture

20.10.2017

Skupina Big Foot Mama snema osmi studijski album

19.10.2017

Kje nakupujejo znani Slovenci?

Facebook

Twitter