To je novi izdelek, ki ga je Šank Rock posnel kar s pametnim telefonom

Skupina Šank Rock predstavlja videospot za že peti singel Najina pesem s svojega lani izdanega albuma Nekaj več, s katerim tudi najavlja poletno turnejo Nekaj Več 2018. Posebnost videospota je, da je v celoti posnet s pametnima telefonoma LG V30 in LG G7.

Poleg članov zasedbe Šank Rock v videospotu nastopa tudi mlad plesni par – Lia Zuljan, hči njihovega kitarista Bora Zuljana, in Jan Marolt, član skupine Artifex, ki sta pri koreografiji imela popolnoma proste roke.

S takim pristopom snemanja Šank Rock dokazuje, da lahko s tehnologijo, ki jo ima praktično vsak stalno pri sebi, posnamemo zelo kvaliteten videospot ob minimalnem finančnem vložku. Vsem mladim izvajalcem, ki se ob snemanju videospotov srečujejo s finančnim zalogajem, iz teh izkušenj Šank Rock sporoča, da se tudi z minimalnim finančnim vložkom da narediti zelo kvaliteten izdelek.

Šank Rock predstavlja novi videospot.Foto: Marko Delbello Ocepek

Ideja za videospot se je porodila na predstavitvi telefona LG V30 podjetja Vama Trade Povšič & co., d.o.o., ki je uradni zastopnik telefonov LG, ki jih Šank Rock že dolga leta z zadovoljstvom uporablja. Telefona se odlikujeta z zelo kvalitetno kamero, ki omogoča izvrstne slikovne posnetke, kar je dobro vidno tudi v videospotu, kot glasbenikom pa jim največ pomeni odlično posnet in predvajan zvok.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.9.2018

Nov album, nova skladba in še novo življenje Slavka Ivančića

22.9.2018

Žan Serčič o dekletu, ki se mu je kot svetla podoba prikazala v sanjah

19.9.2018

Neuničljiva Nuša Derenda še vedno niza koncert za koncertom

17.9.2018

Dovršen nastop z žametnim glasom Roka Ferengje

17.9.2018

Plesalci Plesnega mesta pred prvenstvom ustvarili noro zgodbo

Facebook

Twitter