To je novi izdelek, ki ga je Šank Rock posnel kar s pametnim telefonom

Skupina Šank Rock predstavlja videospot za že peti singel Najina pesem s svojega lani izdanega albuma Nekaj več, s katerim tudi najavlja poletno turnejo Nekaj Več 2018. Posebnost videospota je, da je v celoti posnet s pametnima telefonoma LG V30 in LG G7.

Poleg članov zasedbe Šank Rock v videospotu nastopa tudi mlad plesni par – Lia Zuljan, hči njihovega kitarista Bora Zuljana, in Jan Marolt, član skupine Artifex, ki sta pri koreografiji imela popolnoma proste roke.

S takim pristopom snemanja Šank Rock dokazuje, da lahko s tehnologijo, ki jo ima praktično vsak stalno pri sebi, posnamemo zelo kvaliteten videospot ob minimalnem finančnem vložku. Vsem mladim izvajalcem, ki se ob snemanju videospotov srečujejo s finančnim zalogajem, iz teh izkušenj Šank Rock sporoča, da se tudi z minimalnim finančnim vložkom da narediti zelo kvaliteten izdelek.

Šank Rock predstavlja novi videospot.Foto: Marko Delbello Ocepek

Ideja za videospot se je porodila na predstavitvi telefona LG V30 podjetja Vama Trade Povšič & co., d.o.o., ki je uradni zastopnik telefonov LG, ki jih Šank Rock že dolga leta z zadovoljstvom uporablja. Telefona se odlikujeta z zelo kvalitetno kamero, ki omogoča izvrstne slikovne posnetke, kar je dobro vidno tudi v videospotu, kot glasbenikom pa jim največ pomeni odlično posnet in predvajan zvok.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2018

Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

12.7.2018

Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

12.7.2018

Poletje, kot ga vidi Saša Lešnjek

7.7.2018

Kakšni so neskončni hodniki finalistke šova Nova zvezda SLO?

4.7.2018

Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Facebook

Twitter