To je pesem, ki je združila Jana Plestenjaka in Challeta Salleta

Jan Plestenjak s singlom Velik je ta svet napoveduje izid novega studijskega albuma, ki bo izšel že v prihajajoči jeseni in kmalu pred velikim koncertom Jan Plestenjak s prijatelji, ki se bo zgodil v Stožicah, 20. oktobra, in sicer ob njegovi 25-letnici glasbenega ustvarjanja.

Challe Salle in Jan PlestenjakFoto: Domen Jančič

Najuspešnejši slovenski glasbenik Jan Plestenjak je tudi tokrat za poslušalce pripravil veliko presenečenje. K soustvarjanju nove skladbe Velik je ta svet je povabil vedno bolj priljubljenega Challeta Salleta!

Od ideje o pesmi in do realizacije snemanja videospota plesne skladbe z mladostno energijo, ki je združila dva najbolj uspešna slovenska glasbenika, je prišlo zelo spontano. Jan je že skoraj dokončano pesem poslal Challetu, ki je bil nad njo takoj navdušen in je z veseljem sprejel povabilo k sodelovanju.

Kot pri vseh svojih skladbah je Jan Plestenjak, ki bo pesem ob 25-letnici glasbenega ustvarjanja predstavil tudi na velikem koncertu v ljubljanskih Stožicah (20. oktobra),  tudi tokrat avtor besedila in glasbe, pesem Velik je ta svet je produciral Enes Tvrtković, celoten prihajajoči album je zmiksal in masteriziral Arthur Indrikovs v Londonu, ki je sodeloval tudi z One Direction in Clive Harrisom.

Challe Salle in Jan Plestenjak v novi zgodbi Velik je ta svet.Foto: Domen Jančič
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2018

Ali se vrača šov Misija Evrovizija? Vse je mogoče, pravi Vanja Vardjan

21.5.2018

DreamOn z rockerskim zvokom obujajo zasanjanost in nostalgijo

21.5.2018

Kakšen je recept za srečo? Zasedba Flora & Paris odgovarja

10.5.2018

Anabel zapela Leino Hvala, ne

28.4.2018

Maja Keuc bo naredila nekaj, o čemer se bo še kako govorilo

Facebook

Twitter