Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

"Na prvo poslušanje sem se zaljubila v prelepo besedilo pesmi," je o novi skladbi z naslovom Kadarkoli, povedala nekdanja evrovizijska predstavnica Nuša Derenda. Gre za pesem, ki jo priljubljena pevka pošilja, ne samo v medije, temveč v dom vsakega Slovenca, saj bo ob koncu leta skladba pobožala prav vsakega od nas.

Nuša Derenda je pesem premierno predstavila v oddaji Vikend paket.Foto: Žiga Culiberg

Pesem govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni, pa nimajo nikogar, ki bi se mu izpovedali ali preprosto nočejo s tem obremenjevati druge," je zaupala avtorica teksta Urša Vlašič. Prav je, da včasih sami vprašamo ljudi kako so, kako jim gre in kako se počutijo. In ni boljšega časa za to, kot ravno konec leta, zato letos le povprašajte svoje bližje kako so in kako jim gre in se ponudite samovoljno za pomoč, ker so nekateri ljudje preveč ponosni, da bi zanjo prosili, pa čeprav jo krvavo potrebujejo. Glasbo za pesem, za katero že pripravljajo scenarij za videospot, ki ga bodo posneli še ta mesec, je napisal Matjaž Vlašič, aranžma pa je delo Damjana Pančurja.

Nuša DerendaFoto: Žiga Culiberg

Poleg nove skladbe pa Nuša Derenda ta mesec slavnostno zaključuje svoj velik projekt in sicer 20 velikih koncertov ob 20 obletnici samostojne glasbene kariere. Poleg samostojnih koncertov pa je Nuša nanizala tudi veliko drugih, kot gostja drugih izvajalcev, tako da v letu 2018 skorajda ni imela prostega dneva. 19.12. bo še zadnji koncert v sklopu omenjenega projekta in sicer v Posavskem muzeju v Brežicah v prekrasni Viteški dvorani, kjer sta Nuša in Frenk dahnila tudi usodni DA. Do tega datuma pa čaka pevko še kar nekaj večjih nastopov, 16.12. v Prevaljah, kjer bodo gostje Trio Vivere, 21.12. pa v Novem mestu. Vsi, ki boste letos silvestrovali v štajerski prestolnici, boste lahko na trgu Leona Štuklja dočakali novo leto prav tako v njeni družbi in ob zvokih največjih uspešnic. "Koncerti ob moji dvajseti obletnici gredo s starim letom h koncu, zato se želim zahvaliti vsem, ki ste bili v moji družbi in me spremljali pri uresničitvi tega lepega projekta. Ob koncu projekta pa ne zaključujem s koncerti, ravno obratno, veselim se prihodnosti in novih projektov v letu 2019," je zaupala priljubljena pevka, ki jo v novem letu čakajo že novi projekti.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

4.12.2018

Vrhunski glasbenik Samuel Lucas bo razkril še več sebe kot doslej

2.12.2018

Kdo vse bo v Ljubljani zabaval na silvestrovo in skozi veseli december

Facebook

Twitter