To je mladost, kot jo vidi Luka Sešek in skupina Proper

Skupina Proper, v kateri prepeva 'znan obraz' Luka Sešek, te dni stavi na novo, mladostno obarvano skladbo Mladost. Tako se po baladi, s katero so se predstavili v finalu letošnje Eme, spet vračajo k lahkotnejšim melodijam, primernim za zadnje poletne dni.

Luka Sešek na Emi 2018.Foto: Alesh Maatko

Mladost je zgodba o odraščanju, prijateljstvu, oddaljenosti in na koncu spominih, ki nas vabijo tja, kjer je (bilo) najlepše. Kot je v njihovi navadi, so Properji skladbo od začetka do konca ustvarili sami, ob skladbi pa posneli še privlačen videospot.

Izid skladbe so pospremili z odmevno spletno akcijo #MLADOST - znane osebe s predsednikom Borutom Pahorjem na čelu so preko družbenih omrežij odštevale dneve do izida skladbe Mladost.

Na Emi 2018 so se predstavili s pesmijo Ukraden cvet.Foto: Alesh Maatko

Glasbo in besedilo je prispeval basist Nejc Podobnik, aranžma pa je delo Nejca in kitarista Tineta Lustka, ki je zaslužen tudi za končno produkcijo skladbe. Skupino, kjer prepeva zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas Luka Sešek, dopolnjujeta še klaviaturist Jan Gerl in bobnar Primož Podobnik. Trenutno se posvečajo snemanju skladb za svoj prvi album.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem TWITTER in FACEBOOK družbenem profilu.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter