To je mladost, kot jo vidi Luka Sešek in skupina Proper

Skupina Proper, v kateri prepeva 'znan obraz' Luka Sešek, te dni stavi na novo, mladostno obarvano skladbo Mladost. Tako se po baladi, s katero so se predstavili v finalu letošnje Eme, spet vračajo k lahkotnejšim melodijam, primernim za zadnje poletne dni.

Luka Sešek na Emi 2018.Foto: Alesh Maatko

Mladost je zgodba o odraščanju, prijateljstvu, oddaljenosti in na koncu spominih, ki nas vabijo tja, kjer je (bilo) najlepše. Kot je v njihovi navadi, so Properji skladbo od začetka do konca ustvarili sami, ob skladbi pa posneli še privlačen videospot.

Izid skladbe so pospremili z odmevno spletno akcijo #MLADOST - znane osebe s predsednikom Borutom Pahorjem na čelu so preko družbenih omrežij odštevale dneve do izida skladbe Mladost.

Na Emi 2018 so se predstavili s pesmijo Ukraden cvet.Foto: Alesh Maatko

Glasbo in besedilo je prispeval basist Nejc Podobnik, aranžma pa je delo Nejca in kitarista Tineta Lustka, ki je zaslužen tudi za končno produkcijo skladbe. Skupino, kjer prepeva zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas Luka Sešek, dopolnjujeta še klaviaturist Jan Gerl in bobnar Primož Podobnik. Trenutno se posvečajo snemanju skladb za svoj prvi album.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem TWITTER in FACEBOOK družbenem profilu.

Sorodne novice

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

4.7.2019

Xequtifz v poletnih ritmih

1.7.2019

Po Vidinem priročniku Vježbaj P**** ti M***** sledi še resničnostna oddaja

Facebook

Twitter