Eva Boto, kakršne še ne poznamo: Vsak si zasluži biti spoštovan

Priljubljeno pevko je širše občinstvo spoznalo z zmago v šovu Misija Evrovizija v 2012, nato je v letih, ki so sledila, glasbenica predstavila uspešnice, ki so se uvrstile na najvišje vrhove odmevnih glasbenih festivalov. Pesem To leto bo moje, ki jo je posnela z Janom Plestenjakom, pa je bila uvrščena med najbolj predvajane skladbe v letu 2012.

Eva BotoFoto: Tibor Golob

Nekdanja evrovizijska predstavnica in zmagovalka Popevke 2016, Eva Boto, danes predstavlja prvo avtorsko skladbo Tvoja, ki je nastala v sodelovanju z vedno bolj uspešnim Žanom Serčičem.

»Gre pravzaprav za mojo prvo avtorsko pesem, pri kateri mi je pomagal zelo dober prijatelj. On je v bistvu glavni krivec, da je do moje prve avtorske pesmi sploh prišlo. Zelo sem mu hvaležna, da me je prepričal v skupno ustvarjanje glasbe,« je o sodelovanju z Žanom povedala Eva.

Pesem je osebne narave, saj je Eva v zgodbo vnesla težko izkušnjo prijateljice: »Zgodba govori o ženski, ki vztraja v toksičnem odnosu in upa na najboljše. Bistveno je, da je le uspela zbrati moč in pogum za prekinitev nezdravega odnosa, se osvobodila in zaživela,« je o pesmi poovedala Eva.

Videospot razkriva tri različne zgodbe, ki imajo pri vseh treh parih srečen konec. Pesem in video Tvoja pa nosita enako sporočilo, in sicer, da si vsak zasluži biti spoštovan, predvsem pa si zasluži biti srečen.

Leta 2016 je osvojila festival Dnevi Slovenske zabavne glasbe.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.10.2018

Romantični Domen Kumer: Bistvo prave ljubezni je v tem, 'da je to – to'

21.10.2018

Poglejte, kaj bo ušpičil Slakonja!

15.10.2018

Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

15.10.2018

Novi fosili so še vedno za ples

14.10.2018

Adi Smolar po sedmih letih z novimi življenjskimi modrostmi

Facebook

Twitter