Tilen Lotrič se s svojo prvo pesmijo zahvaljuje zvestim podpornikom

Vrhunski vokalist in finalist letošnjega šova Slovenija ima talent, Tilen Lotrič, ki je najprej na avdicijski oddaji prejel zlati gumb, v sklepnem dejanju (velikem finalu) pa je osvojil izjemno drugo mesto, predstavlja svoj prvi singel in še videospot Jaz te pogrešam.

Tilen LotričFoto: Facebook Tilen Lotrič

S prvim singlom Jaz te pogrešam se želi 19-letni Tilen Lotrič, ki prihaja iz Besnice pri Kranju in ki pravi, da njegovo petje izstopa zato, ker poje s srcem, pokloniti vsem svojim zvestim podpornikom in vsem, ki so zanj glasovali v letošnji že sedmi sezoni Slovenija ima talent in mu tako omogočili, da prične živeti svoje velike glasbene sanje.

Čustvena, ljubezenska izpovedna zgodba Jaz te pogrešam nosi globoko sporočilo, ki se bo gotovo dotaknilo marsikoga. Pod novo pesem se podpisuje vsestranski akademski glasbenik Nino Ošlak, ki velja v tem letu za enega najbolj predvajanih domačih pevcev in producentov.

Občutki so res posebni, pravi ob novi skladbi Tilen Lotrič.Foto: Lana Jarc

V tretji avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent je s svojim pevskim nastopom presenetil 19-letni pevec Tilen Lotrič iz okolice Kranja, ki poje že od otroštva. S pesmijo Ota Pestnerja Vrača se pomlad si je Tilen prislužil zlati gumb, ki mu ga je podarila žirantka Marjetka Vovk.

In kaj o vsem skupaj pravi drugouvrščeni šova Slovenija ima talent 2018? "Pesem Jaz te pogrešam mi pomeni vse na svetu, saj je to moja prva pesem. Občutki so res posebni, saj me prevzame vsakič znova, ko jo zaslišim. Spomnim se prvega srečanja s to pesmijo, ko mi jo je avtor, Nino Ošlak, predvajal ... solz nisem moral zadržati. Tako smo z veliko truda skupaj z izjemno ekipo posneli moj prvi singel, ki ga danes ponosno predstavljam," je povedal Tilen Lotrič.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter