Tilen Lotrič se s svojo prvo pesmijo zahvaljuje zvestim podpornikom

Vrhunski vokalist in finalist letošnjega šova Slovenija ima talent, Tilen Lotrič, ki je najprej na avdicijski oddaji prejel zlati gumb, v sklepnem dejanju (velikem finalu) pa je osvojil izjemno drugo mesto, predstavlja svoj prvi singel in še videospot Jaz te pogrešam.

Tilen LotričFoto: Facebook Tilen Lotrič

S prvim singlom Jaz te pogrešam se želi 19-letni Tilen Lotrič, ki prihaja iz Besnice pri Kranju in ki pravi, da njegovo petje izstopa zato, ker poje s srcem, pokloniti vsem svojim zvestim podpornikom in vsem, ki so zanj glasovali v letošnji že sedmi sezoni Slovenija ima talent in mu tako omogočili, da prične živeti svoje velike glasbene sanje.

Čustvena, ljubezenska izpovedna zgodba Jaz te pogrešam nosi globoko sporočilo, ki se bo gotovo dotaknilo marsikoga. Pod novo pesem se podpisuje vsestranski akademski glasbenik Nino Ošlak, ki velja v tem letu za enega najbolj predvajanih domačih pevcev in producentov.

Občutki so res posebni, pravi ob novi skladbi Tilen Lotrič.Foto: Lana Jarc

V tretji avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent je s svojim pevskim nastopom presenetil 19-letni pevec Tilen Lotrič iz okolice Kranja, ki poje že od otroštva. S pesmijo Ota Pestnerja Vrača se pomlad si je Tilen prislužil zlati gumb, ki mu ga je podarila žirantka Marjetka Vovk.

In kaj o vsem skupaj pravi drugouvrščeni šova Slovenija ima talent 2018? "Pesem Jaz te pogrešam mi pomeni vse na svetu, saj je to moja prva pesem. Občutki so res posebni, saj me prevzame vsakič znova, ko jo zaslišim. Spomnim se prvega srečanja s to pesmijo, ko mi jo je avtor, Nino Ošlak, predvajal ... solz nisem moral zadržati. Tako smo z veliko truda skupaj z izjemno ekipo posneli moj prvi singel, ki ga danes ponosno predstavljam," je povedal Tilen Lotrič.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter