Tilen Artač je postal najboljši imitator te pomladi

Na zadnjo majsko nedeljo smo bili priča še zadnjim preobrazbam vseh finalistov in dvema vrhunskima duetoma. Vseh osem imitatorjev je spremljala tudi žirantska trojica, Irena Yebuah Tiran, Tanja Ribič in Gojmir Lešnjak Gojc, ki se ji je kot četrti žirant pridružil lanski zmagovalec Klemen Bunderla.

Glasbeniki so nas v ducat oddajah navduševali s svojimi preobrazbami.Foto: Miro Majcen

Najbolj gledana oddaja pomladi je kraljevala ducat nedelj in poskrbela za spektakularen finale, ki je dosegel izjemni 18,9 % rating in 62 % delež.

Osmerica tekmovalcev šova Znan obraz ima svoj glas na POP TV je tudi v tretji sezoni dokazala, da Slovenija premore izvrstne imitatorje! Laskavi naziv najboljšega med njimi pa je prejel neprekosljivi Tilen Artač, ki je skozi sezono blestel v izjemnih preobrazbah.

Tilen Artač je zmagovalec tretje sezone šova Znan obraz ima svoj glas.Foto: Miro Majcen
Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak in Tanja RibičFoto: Miro Majcen

Občinstvo je nasmejal Tilen Artač, ki je na oder stopil prvi. Lik, ki si ga izbral za finalno imitacijo, je vsem znana legenda Peter Lovšin, ki sam sebi pravi kar salonski anarhist. Je uporniški karakter in tu se, kot pravi Tilen, najbolj poistovetita. Kar se tiče vokala, je moral, uporništvu primerno, bolj recitirati kot peti. Stisnjenega čela, začudenega obraza in tresočih gibov, ki jih je do potankosti osvojil pa je s svojim nastopom vse dvignil na noge. Mišo Kontrec, ki je nastopil kot drugi finalist, si je za zadnjo imitacijo izbral Ota Pestnerja, ki ga poznamo po številnih zimzelenih uspešnicah. S svojim nastopom je stopil srca vseh Slovenk. Jana Šušteršič se je odločila, da bo veliki finale obeležila s preobrazbo v svojega idola Princea. Priznajmo si, izbrala si je res zahtevno vlogo, saj zadostiti vokalnim in telesnim akrobacijam, ki jih je bil sposoben le on, ni mačji kašelj. A Jani j uspelo prav to. Samuel Lucas, ki je oder ogrel kot zadnji finalist, se je prelevil v mojstra opere Andreo Bocellija. Bojda si ga je izbral zato, ker še nikoli ni pel omenjenega žanra, pa tudi zaradi posebne navezanosti na izvajalčevo pesem. Bocelli s svojim glasom prevzame dušo in srce vsakega poslušalca.

Samuel Lucas se je prelevil v mojstra opere Andreo Bocellija.Foto: Miro Majcen

Nejc Lombardo in Ani Frece, sta se predstavila kot Robbie Williams in Nicole Kidman. Ines Erbus in Renata Mohorič pa sta zabavo zaključili v podobi članov skupine Village People in na oder prinesli vroče ritme z obilico smeha. Voditelj je ob zaključku podelil tudi, sedaj že tradicionalne Obrazkote, vsakemu od tekmovalcev za njihove najbolj reprezentativne lastnosti.

Ines Erbus in Renata Mohorič kot Village People.Foto: Miro Majcen

Tudi letos je šel denar v dobrodelne namene. Tekom vseh oddaj so tekmovalci s skrito misijo pridno polnili sklad Mladi upi in v 12. oddajah zbrali kar 47.000 evrov, ki sta jih Zavod VSE BO V REDU, ki je zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti in POP TV zaokrožila na 50.000 evrov.

Sprva je kazalo, da bo spektakularen večer z imitacijo Darje Švajger zaključil Gojc, a se je kasneje izkazalo, da so tudi žirantje izkoristili Jokerja. A ker je žirantska mafija izredno iznajdljiva, je za Jokerja izbrala kar original, in tako je Darja Švajger imitirala samo sebe. Najslajše stvari vedno pustimo za konec in tako je bilo tudi z razglasitvijo letošnjega zmagovalca. Med štirimi finalisti Samuelom, Jano, Mišom in Tilnom, so gledalci z glasovi odločili, da si laskavi naslov najboljšega zasluži prav slednji. Tilen Artač je tako postal najboljši imitator te pomladi.

Darja ŠvajgerFoto: Miro Majcen
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter