FOTOZGODBA

Tel Aviv 2019 – 6. dan: Zala & Gašper: Poudarek na preprostosti

Zala Kralj in Gašper Šantl sta se s svojo drugo vajo znova vrnila na evrovizijski oder, kjer bo, kot smo lahko videli in kot že vemo, poudarek na preprostosti. Vse skupaj je osredotočeno na besedilo, poleg tega pa je njun nastop zelo oseben/intimen. Seveda je tudi tokrat ozadje barvito galaktično, ob tem pa sta glasbenika oblečena v bela oblačila.

Še zadnja usklajevanja pred drugo vajo ... (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses) Zala Kralj in Gašper Šantl na drugi vaji. (Foto: Thomas Hanses)
Zala in Gašper na drugi vaji.Foto: Thomas Hanses

O našem nastopu se vsak dan krešejo mnenja, predvsem zaradi tega, ker so na eni strani tisti, ki jim je preprostost Zale in Gašperja še kako blizu, na drugi strani pa so tisti, ki pogrešajo pompoznost in 'dogajanje'. No, slednjega letos pri nas zagotovo ni, saj je, glede na to, da je to 'song contest', poudarek na glasbi. In tako je bilo tudi na drugi vaji, kjer sta Zala in Gašper nadaljevala z intimno zgodbo, organizatorji pa so skozi video delili delček tistega, kar bodo videli gledalci.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.11.2019

Ema Freš 2020, 5. glasbeni dvoboj: Glasovalce prepričala Petra Ceglar

10.11.2019

Ema Freš 2020, 4. glasbeni dvoboj: Zmagovalka dneva je Klarity

7.11.2019

Ema Freš 2020, 1. glasbeni troboj: Zmagovalca sta Stella in Younite

5.11.2019

Ema Freš 2020, 3. glasbeni dvoboj: Presenetila manj izvirna Martina

4.11.2019

Ema Freš 2020, 2. glasbeni dvoboj: Zmagovalca dneva sta Younite

Facebook

Twitter