FOTOZGODBA

Tel Aviv 2019 – 4. dan: Ruska perfekcija in nizozemska skromnost

Četrti dan je bil zanimiv tudi zaradi tega, ker sta imela svojo prvo vaja dva favorita – nizozemski predstavnik Duncan Laurence, ki mu stavnice že od vsega začetka pripisujejo prvo mesto ter ruski predstavnik Sergey Lazarev, ki mu stavnice napovedujejo drugo mesto in ki je znova in pričakovano poskrbel za dih jemajoči nastop.

Duncan Laurence bo na odru sam, le ob klavirju. (Foto: Thomas Hanses) Duncan Laurence bo na odru sam, le ob klavirju. (Foto: Thomas Hanses) Duncan Laurence bo na odru sam, le ob klavirju. (Foto: Thomas Hanses) Duncan Laurence bo na odru sam, le ob klavirju. (Foto: Thomas Hanses) Duncan Laurence bo na odru sam, le ob klavirju. (Foto: Thomas Hanses) Ruski Sergey Lazarev ničesar ne prepušča naključju. (Foto: Thomas Hanses)  Lazarev ničesar ne prepušča naključju. (Foto: Thomas Hanses)  Lazarev ničesar ne prepušča naključju. (Foto: Thomas Hanses)  Lazarev ničesar ne prepušča naključju. (Foto: Thomas Hanses)  Lazarev ničesar ne prepušča naključju. (Foto: Thomas Hanses)
DržavaIzvajalecPesemZanimivost
NizozemskaDuncan LaurenceArcadePevec je na odru sam, ob klavirju.
RusijaSergey LazarevScreamOb nastopu uporablja ogledala.
Skromni Duncan Laurence.Foto: Thomas Hanses

Če v Tel Avivu ne bo večjih presenečenj, bo šlo v finalu za spopad moških, saj so na prvih petih mestih sami moški. Med njimi sta tudi Duncan Laurence (Nizozemska) in Sergey Lazarev (Rusija), ki je na Pesmi Evrovizije 2016 zasedel tretje mesto. Letos Sergey razumljivo cilja višje, na zmago. In takšen je tudi njegov nastop. Še več, oblečen je v bela oblačila, kot je bil leta 2008 Dima Bilan, ki je takrat Rusiji v svojem drugem evrovizijskem nastopu pripel zmago. Nastop Sergeya je pričakovano spektakularen, znova ob čudežni steni, le da tokrat uporabljajo ogledala. Precej drugače je pri favoritu Duncanu, ki bolj kot ne stavi (le) na glasbo, malo manj pa na scenski nastop, saj vse skupaj bazira na lučeh in modremu ozadju.

Sergey Lazarev je znova poskrbel za dih jemajoči nastop.Foto: Thomas Hanses
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.5.2019

Kateri evrovizijec je imel najgršo obleko? Zadnja leta slavili Balkanci

26.5.2019

Nizozemska začela priprave na ESC 2020; Duncana pa že čaka turneja

25.5.2019

V Ljubljano prihaja nekdanja italijanska evrovizijska predstavnica

22.5.2019

ESC 2019: Napaka pri glasovanju; šok za 14 držav, tudi za Slovenijo!

22.5.2019

Popravek po Evroviziji: Madonna na svojem posnetku izbrisala 'fušanje'

Facebook

Twitter