Takšne zaljubljene in romantične Alye nihče ne pozna, vse do danes

Alyjina nova skladba Spet zaljubljena, ki govori o brezpogojni ljubezni, takšni, ki jo praviloma doživimo le enkrat v življenju je raznežila Slovenijo. Romantična balada je že dobila videopodobo – v spotu poleg glavne akterke Alye nastopajo številni znani Slovenci, in sicer Tilen Lotrič, Nino Ošlak, Klara Jazbec ter seveda mnogi drugi.

Alya in Tim Gumilar, ki je zaigral Alyino ljubezen v videospotu.Foto: Osebni album / Promo foto

Zgodba, ki se dogaja v spotu z apesem Spet zaljubljena, še kako vabi k razmisleku, namreč kaj je tisto, kar v življenju res šteje. Najbrž se vsi strinjamo, da ko je ljubezen res brezpogojna, premaga vse ovire, prav to izhodišče so želeli ustvarjalci predstaviti gledalcem, preden so se lotili snemanja ...

Alya v povsem drugi glasbeni luči.Foto: Tibor Golob

"Zgodba se dogaja v stanovanju, kjer statisti - prijatelji iz stanovanja zaljubljenemu paru nosijo pravzaprav vse, zato v stanovanju kmalu ne ostane nič. Sporočilo, ki smo ga želeli prenesti ljudem je preprosto ... tudi če nimava nič in če izgubiva prav vse, imava naju in najino brezpogojno ljubezen," v uvodu pove Alya.

Snemanje je potekalo v Ljubljani, poleg znanih obrazov pa se je Alyi v videospotu pridružil maneken Tim, ki je z Alyo zaigrala tudi nekaj vročih prizorov. "Moj izbranec v videu je model Tim Gumilar iz Maribora, ki je svojo vlogo več kot odlično odigral. Priznam, bilo je veliko smeha med vajami, saj sva si morala biti na snemanju zelo blizu, veliko je namrec vročih prizorov. Pri koreografiji nama je pomagal Sebastjan iz plesne sole Sebastian, in spet je bilo ogromno smeha. (smeh) Snemala se je slovenska (Spet zaljubljena) in hrvaška verzija (Ili s tobom ili sama), tako da je bilo kar zabavno ves čas preklapljati," nam je še v smehu zaupala simpatična Alya.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

8.11.2019

Katera evrovizijska preobrazba 'znanih obrazov' vas je 'sezula'?

10.11.2019

Nuša Derenda in Poskočni skozi bele oblake priklicali prvi sneg

10.11.2019

Slovenka med najlepšimi Zemljankami, a njen talent je petje

8.11.2019

'Enkratna, neponovljiva' izkušnja; Okustični in Jurasova združili moči

5.11.2019

Anja Kotar: Idejo za skladbo sem našla v puhastem roza dnevniku

Facebook

Twitter