S.O.S. je utelešenje mene kot človeka, pravi glasbenik Mark Zebra

Po dveh izredno uspešnih singlih, kot sta Fenomenalna in Marina, se vedno bolj uveljevljen Mark Zebra vrača z najbolj udarno skladbo do sedaj. S.O.S. ni klic na pomoč, S.O.S. je zvok, ki ga je Mark Zebra iskal in sedaj je končno tu!

Videospot je bil posnet pod režijsko taktirko Roka Maverja s snemalno ekipo Orange Studios.Foto: Menart Records

''S.O.S. je utelešenje mene kot človeka. Je hitra in izredno energična skladba, ki nosi v sebi tako strast kot romantiko. Super je uspelo. Muzika, besedilo, video, vse se je sestavilo. Resnično upam, da bo ljudem všeč kot je meni,'' je ob izidu singla dejal Mark Zebra, ki je pri ustvarjanju nove skladbe k sodelovanju povabil uveljavljen avtorski tandem, ki se podpisuje po številne uspešnice. Rok Lunaček je ubesedil udarne plesne ritme za katere je poskrbel Krešimir Tomec kot tudi odlično produkcijo in udaren aranžma. "Z Markom sodelujem zdaj že drugo leto zapored, je preprosta oseba, ki pa dobro ve kaj želi in je tudi zato z njim enostavno delati,'' je povedal Lunaček, Tomec pa dodal: "Všeč mi je, da se tokrat nismo kaj dosti obremenjevali s stilom in produkcijo. Dogovorili smo se, da bomo naredili res energičen komad ob katerem bo vsak želel vsaj malo zamigati z boki in mislim, da nam je uspelo!"

Mark Zebra med snemanjem videozgodbe.Foto: Menart Records

Videospot je bil posnet na čudoviti sončni Mallorci, ki je le še poudarila plesne ritme S.O.S.-a, določeni kadri pa so bili posneti pri nas na primorskem v družbi prijateljev, in ima prav zato ima video močan pridih domačega mediterana.

Odgovor ponuja videzgodba

"Če je S.O.S. klic na pomoč, je v mojem primeru to ljubezenski klic. Punca v zgodbi se ne heca. A dejansko reši srce mladega fanta. Kako? Poglejte v videu," z iskrivim nasmehom na obrazu namigne Mark Zebra.

"Gre za eno veliko internacionalno žurko, saj smo na Mallorci snemali mimoidoče, ki so bili pripravljeni na zabavo. Odziv je bil odličen! Drugi del pa smo šli kot pravi Štajerci pozdravit naše brate Primorce na posestvu Čebron Family Estate Branik. Res je bilo krasno, ker je bilo snemanja videospota zabava s prijatelji. Vesel sem, da sta nas na snemanju videa obiskala dobra prijatelja Teo iz skupine Zvita feltna in vrhunski Urban Vidmar,'' je ob koncu snemanja povedal Mark.

Mark Zebra stavi na novo pesem S.O.S. ...Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.10.2019

Kaj vse je na koncertu v Ljubljani pokazala Marija Šerifović

19.10.2019

Tu in zdaj! Bomb Shell skupaj z znanim obrazom, Petro Zore

19.10.2019

Slavko Ivančić v še eni prijetni melodiji, ki je obarvana z morjem

16.10.2019

O tem koncertu glasbenice Ditke se bo še veliko govorilo

15.10.2019

Marija Šerifović: Pripravite se na potres, ki ga bomo sprožili skupaj!

Facebook

Twitter