Sopranos pred jubilejem – deseto obletnico – zelo 'spontano'

Spontano je prav poseben singel v biografiji priljubljene skupine. Nova skladba je že deseta zaporedna avtorska skladba, ki bo del praznovanja, saj skupina Sopranos leta 2018 praznuje deset let glasbenega ustvarjanja. V tem obdobju sta pevki postali mamici, zato je skupina počakala z ustvarjanjem skladb, saj ni bilo veliko časa za nastope na odrih.

Sopranos bo prihodnje leto obeležil deseti rojstni dan.Foto: Menart Records

Skupina ob desetem avtorskem singlu Spontano napoveduje izid studijskega albuma, ki ga bodo predstavili ob okrogli obletnici prihodnje leto. Pri nastajanju novih skladb sodelujejo vsi člani skupine in tako poskrbijo za raznolikost tematike in glasbe v skladbah.

Pod aranžma pa se podpisuje član skupine Aleš Zibelnik, ki je aranžiral moderno in svežo različico pesmi s pridihom retro žanra. Zanimivost skladbe pa je ta, da tokrat vsi štirje člani skupine nastopajo enakovredno tudi kot glavni vokalisti.

Pri ustvarjanju nove skladbe Spontano je skupina sodelovala z odličnim avtorjem besedil Igorjem Pirkovičem. Pesem je namenjena vsem, ki ljubijo življenje in verjamejo v spontanost trenutka, ki lahko traja v neskončnost. Ker skupina veliko igra v različnih akustičnih variantah na slovenskih poročnih obredih in porokah, se bo verjetno pesem z močnim sporočilom in izvedbo usidrala v srce marsikaterega zaljubljenega para.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2018

Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

12.7.2018

Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

12.7.2018

Poletje, kot ga vidi Saša Lešnjek

7.7.2018

Kakšni so neskončni hodniki finalistke šova Nova zvezda SLO?

4.7.2018

Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Facebook

Twitter