Slovenija po uspešni drugi vaji: Omar Naber v Kijevu poje vrhunsko

Naš letošnji evrovizijski predstavnik Omar Naber, o katerem se krešejo mnenja, je pred obveznimi generalkami in torkovim nastopom v prvem predizboru še drugič stopil na evrovizijski oder. Brez težav je znova brezhibno in vokalno vrhunsko obdelal svojo vajo.

Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Omar Naber na drugi evrovizijski vaji ... (Foto: Andres Putting) Po vaji je sledila še Omarjeva novinarska konferenca ... (Foto: Thomas Hanses) Po vaji je sledila še Omarjeva novinarska konferenca ... (Foto: Thomas Hanses) Po vaji je sledila še Omarjeva novinarska konferenca ... (Foto: Thomas Hanses) Po vaji je sledila še Omarjeva novinarska konferenca ... (Foto: Thomas Hanses) Po vaji je sledila še Omarjeva novinarska konferenca ... (Foto: Thomas Hanses) Po vaji je sledila še Omarjeva novinarska konferenca ... (Foto: Thomas Hanses)

Naš 35-letni glasbeni na odru deluje izjemno suvereno ter samozavestno, tako da mnogi pravijo, da zna Slovenija, ki se bo v torek 9. maja predstavila v prvem predizboru kot 17. po vrsti, tokrat presenetiti. Če se bo Omar uvrstil med najboljših deset, ga bomo videli tudi v velikem finalu.

"Jaz mislim, da sem se na drugi vaji odrezal bolje kot na prvi. Več vaj je zaradi tega, da lahko popraviš morebitne napake, ne nazadnje pa je potrebno sklepati tudi določene kompromise. Mislim, da sicer ni bilo večjih težav in da sem generalno zadovoljen," je po drugi vaji povedal 35-letni glasbenik Omar Naber, ki je bil znova oblečen v elegantno in moderno (svetlikajočo) obleko, ki jo je za evrovizijski nastop kreirala kostumografinja Jelena Proković, ki je Omarja Naberja že obleka leta 2005, ko nas je prav tako v Kijevu zastopal s pesmijo Stop.

In kako se počuti v ukrajinski prestolnici? "V Kijevu se zelo dobro počutim, saj čutim dobro auro ... Malo sem se tudi že povezal z duhom Kijeva, ki mi je zelo všeč, tako da sem res zadovoljen," je odgovoril Omar, ki je še dodal, da bo poskušal do polfinalnega izbora ostati zbran in discipliniran, saj meni, da je to pomembno za nastop, ki ga še čaka v torek zvečer.

Na novinarski konferenci, ki je sledila naši dvajsetminutni vaji, je Omar Naber med drugim odpel tudi delček slovenske različice On My Way (Tam nekje). Več v videu.

Po vaji je sledila še novinarska konferenca ...Foto: Thomas Hanses
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

2.6.2018

Kaj se po evrovizijski dogodivščini v Lizboni dogaja z Leo Sirk?

31.5.2018

Tanja Ribič na koncu popustila; zgodba Ljudje se začne z golo Tanjo

17.5.2018

Poglejte, koliko Slovencev si je ogledalo evovizijski nastop Lee Sirk

13.5.2018

Lea Sirk o tem, kaj vse se ji je zgodilo v portugalski Lizboni ...

11.5.2018

Lizbona 2018: Kaj o svojem triumfalnem nastopu meni Lea Sirk?

Facebook

Twitter