Slavko Ivančić v še eni prijetni melodiji, ki je obarvana z morjem

Slavko Ivančić predstavlja novo skladbo (in videospot zanjo) Morje, ti povej. Skladba, Slavkova tipična balada, s katerimi navdušuje že vrsto let, in v kateri pokaže svoj izvrsten interpretativni vokal, se nahaja na njegovem aktualnem albumu Med valovi in oblaki, s katerim se je Slavko pred časom vrnil po hudi prometni nesreči.

Slavko Ivančić z novo skladbo in videem Morje, ti povej.Foto: Žiga Terčič

Slavko Ivančić je za Morje, ti povej posnel tudi videospot. V njem spremljamo tudi zgodbo, ki jo Slavko piše s svojo vnukinjo Marino – tisto pristno, iskreno zgodbo, ki je ni mogoče prirediti ali spremeniti za film, ampak enostavno nastane sama, spontano, ob druženju Slavka s svojo mlado vnučko. Marina je sicer že nastopala z dedkom Slavkom v njegovem videu za skladbo Nekoč.

Zadnji meseci letošnjega leta bodo za Slavka še pestri – poleg izida nove skladbe do konca leta koncertira še v Domžalah, Ljubljani, Tolminu, Mariboru, Dutovljah in še in še. Ne zamudite katere od vrhunskih koncertnih poslastic, ki vam jih lahko servira le Slavko Ivančić.

Tudi pri tretjem videospotu iz albuma Med valovi in oblaki Slavko Ivančić sodeluje z isto ekipo (Lenart Kobal producton). Skupaj so posneli že videospote za skladbi Dan ob tebi in Nekoč.

Tudi tokrat je snemanje potekalo na Obali, v videospotu pa, poleg Slavka in Marine, nastopa še violinistka Inja Lorbek. Spot so posneli na morju, na barki PI 9 Demon, na piranskih ulicah in v Art hotelu Tartini.

V Slavkovem novem videu nastopa njegova vnukinja Marina.Foto: Žiga Terčič
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

8.11.2019

Katera evrovizijska preobrazba 'znanih obrazov' vas je 'sezula'?

10.11.2019

Nuša Derenda in Poskočni skozi bele oblake priklicali prvi sneg

10.11.2019

Slovenka med najlepšimi Zemljankami, a njen talent je petje

8.11.2019

'Enkratna, neponovljiva' izkušnja; Okustični in Jurasova združili moči

5.11.2019

Anja Kotar: Idejo za skladbo sem našla v puhastem roza dnevniku

Facebook

Twitter