Slavko Ivančič popevko Med valovi in oblaki namenil ljubljeni Ireni

Na letošnji popevki se je med drugim predstavil tudi primorski glasbenik ter umetniški vodja melodij morja in sonca. S svojo glasbeno zgodbo Med valovi in oblaki je tako Slavko Ivančič znova presenetil ter navdušil številne gledalce ...

Slavko Ivančič ... Med valovi in oblakiFoto: Alesh Maatko

Slavko Ivančič, ki ga poznamo po uspešnicah Ne bom pozabil na stare čase, Sem takšen – ker sem živ, Ko mene več ne bo, Poišči me, Dober dan, Tina, Portorož 1905, Nisem jaz, Si še jezna name, Črta ter mnogih drugih, ki jih je prepeval s skupinami Bazar, Faraoni in samostojno, je leta 2014 praznoval jubilejnih 60 let in 40 let kariere z razprodanim koncertom v portoroškem Avditoriju. Dve leti kasneje pa je pripravil še en koncert, kjer je praznoval življenje.

"Zelo sem vesel da sem bil sprejet na Slovensko Popevko 2017, kjer sem uspešno predstavil pesem Med valovi in oblaki, ki je nastala v sodelovanju z Marinom Legovičem, Leonom Oblakom in Patrikom Greblom. Po nesrečnem dogodku ter komi in pet mesecev bolnišnic (Bolnišnica Izola in zdravstveni center Soča) sem z veseljem uspel priti do zgodbe, ki v bistvu pove vse. Med valovi in oblaki je prekrasna ljubezenska zgodba o moji ljubljeni Ireni. Prezadovoljen sem in mislim da bo moja naslednja plošča, na kateri že delam, imela naslov Med valovi in oblaki in bo predvidoma izšla septembra 2017," je na družbenem omrežju zapisal priljubljeni glasbenik Slavko Ivančič.

Slavko Ivančič na velikem odru Popevke 2017.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.6.2017

MMS 2017: Ruleta za Aniko Horvat

22.6.2017

MMS 2017: Primorski kantavtor Aleksander Novak o mestu rož

21.6.2017

MMS 2017: Na kaj stavita Vivjana in Robert Vatovec Music Team?

21.6.2017

MMS 2017: Za ljubezen sta potrebna dva, pravita Daniel in Andreja

21.6.2017

MMS 2017: Anette stavi na Moj dan

Facebook

Twitter