Skupina Calypso se je dotaknila boleče teme, žalostne ločitve

Skupina Calypso, ki je sicer sinonim za nore zabave, je tokrat izdala pesem, ki je popolnoma drugačna od dosedanjih njihovih avtorskih izdelkov. Prvič v dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja je skupina Calypso ustvarila pesem, ki pa je več kot le ljubezenska.

Skupina Calypso bo leta 2020 obeležila 20. rojstni dan.Foto: Menart Records

Znajdejo se v vseh zvrsteh

S pesmijo Lepa kot nekoč je skupina Calypso nedvomno potrdila, da niso le 'skupina za žur' temveč, da se odlično znajdejo tudi v drugih žanrih, kar je lepa napoved za prihajajočo dvajseto obletnico, ki jo bodo praznovali prihodnje leto maja.

V videospotu je predstavljena ganljiva zgodba družine, kjer se partnerja, kljub otroku in lepim trenutkom, ki so jih preživeli skupaj, razvežeta. S to zgodbo so se člani skupine želeli dotakniti vse bolj pereče problematike razvez. Pevec Domen je ob tem dodal: "Danes smo vsi preveč nepotrpežljivi, napeti, ... hiter tempo življenja in moderna tehnologija pa še dodatno otežujeta situacijo. Večkrat bi se morali za trenutek ustaviti, zamisliti, biti hvaležni za ljudi, ki jih imamo ob sebi, in se znati tudi prilagoditi. Na koncu nam ostane le iskrena ljubezen med partnerjema, ki pa lahko premaga marsikatero oviro."

Video so posneli v prekrasni naravi, v Završnici, ki je idilično okolje za sprehod in aktivnosti z družino in prijatelji. Besedilo in melodijo je napisal Rok Lunaček, videospot pa je posnel mladi ambiciozni Luka Zailac.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

7.12.2019

Skladba A se tukaj svet konča je Tinkarino voščilo ob izteku leta

6.12.2019

Brezmejno sladkanje v Portorožu

5.12.2019

Isaac Palma skozi zgodbo ljubezni pokazal hčerkico Isabello

4.12.2019

Prižig prazničnih luči in obisk Miklavža v Portorožu

2.12.2019

Kdo vse bo v Ljubljani zabaval v decembru in še na silvestrovo 19/20

Facebook

Twitter