Vanja Vardjan: Oba festivala vključena v programski načrt 2019

Neuradne informacije, ki so glede Melodij morja in sonca ter Popevke 2019 zaokrožile v javnosti, so se na srečo izkazale za neresnične. Odgovorni urednik razvedrilnega programa na Televiziji Slovenija, Vanja Vardjan, je namreč zatrdil, da sta oba festivala, tako MMS 2019 kot Popevka 2019, vključena v Programsko-produkcijski načrt za leto 2019.

Vanja Vardjan, odgovorni urednik razvedrila na TV SLOFoto: Stane Sršen/SOJ RTV SLO

V zadnjih dneh in tednih, kot RTV Slovenija sprejema nov Programsko-produkcijski načrt (PPN) za leto 2019, so v javnosti kaj hitro zaokrožile različne zgodbe, in sicer glede tega, katere oddaje se ukinjajo, katere pa ostajajo. Neuradne informacije, da naj bi leta 2019 ostali brez priljubljenih melodij in še brez večnih popevk, so se tako izkazale za neresnične. "Oba festivala sta vključena v programsko poslovni načrt," vse skupaj pojasnjuje Vanja Vardjan, ki na Televiziji Slovenija skrbi za razvedrilne vsebine.

Kaj več bo glede televizijskih razvedrilnih vsebin znanega ob javni objavi Programsko-produkcijskega načrta za leto 2019, zagotovo pa bo tudi v novem letu največ zanimanja za Emo ter posledično še za Pesem Evrovizije. Nato bomo, kot kaže, poleti dobili nove poletne melodije, jesen pa bo bogatejša še za kakšne lepo popevko. Da bi le bilo tako, predvsem pa, da bi bilo spevno in ušesom prijazno.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.7.2019

Kaj lahko pričakujemo od Stelle, ki je slavila na festivalu FeNS?

12.7.2019

Hostnikova Irena po 'mokrem' MMS dobila še video zgodbico

11.7.2019

Dare Kaurič je celo okleval, ali naj novo pesem sploh pošlje na MMS

10.7.2019

Najboljša debitanta na MMS 2019 za nagrajeno pesem že posnela spot

9.7.2019

Tinkara po MMS še v ganljivi zgodbi, ki ima prav posebno sporočilo

Facebook

Twitter