Bim Bam Bom kot ga vidi voditelj rubrike POP IN Simon Vadnjal

Simon Vadnjal, moški član ekipe in zabavne rubrike POP IN na POP TV, se podaja na samostojno glasbeno pot, tako da te dni predstavlja svoj prvi singel Bim Bam Bom. Simon sicer še zdaleč ni novinec na glasbeni sceni, saj ste ga lahko zasledili kot člana v skupinah Superlizo, Dropped D in v še vedno aktualni skupini CoverLover.

Simon VadnjalFoto: Marko Ocepek

Barvita videozgodba

Za skladbo je Simon v sodelovanju s priznanim režiserjem Draženom Štaderjem posnel »igriv, barvit, dizajnerski videospot«. Režiser je svoj navdih črpal v pop art kulturi, ki se lepo poda k sodobnemu, zadnje čase zelo popularnemu, vračanju k prepoznavnemu zvoku osemdesetih.

»Komad nemudoma pritegne k prepevanju besedila zato smo v video dodali tudi animacijo le – tega,« Dražen še doda k svojemu mnenju, da ima skladba res velik potencial.

Pred časom se je Simona Vadnjala močno dotaknil podatek, da se vsako leto izseli petnajst tisoč Slovenk in Slovencev, o sami izselitvi pa resno razmišlja več kot polovica mladih, zaradi česar se z emigracijskim trendom uvrščamo skoraj enako visoko kot nekatere afriške in južnoameriške države in ta podatek se je kmalu prelevil v melodično pop skladbo.

»Načeloma je krasno, lepo živimo in večkrat se s prijatelji čudimo našim lepotam in načinu življenja na sončni strani Alp, pa kljub temu nekaj ne štima,« je še pojasnil globlji pomen spevnega besedila, ki vas bo nedvomno prepričal. Na vprašanje, zakaj se je odločil, da bo ravno to tema njegove prve skladbe na samostojni glasbeni poti pa je odgovoril: »Če o tej temi razpravljajo mednarodni znanstveniki na neki strogo dolgočasni konferenci je eno, če pa jo zapakiraš v pop pesem z nalezljivim refrenom pa smo na dobri poti, da kaj premaknemo.«

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.8.2019

Ditka: Glasba mora napolniti dušo, to je njeno bistvo

13.8.2019

Majda Arh: Našla sem nov smisel življenja – svobodna sem kot ptica

13.8.2019

Glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak z vztrajnostjo novemu albumu naprotu

12.8.2019

Glasbenica Ana Ferme presenetila s svojo prvo skladbo Na pogled

8.8.2019

Nastja Gabor, po dobrem in slabem: Na koncu vse prav vse obrne

Facebook

Twitter