Saša Lešnjek, zvezdnica muzikala Briljantina, si želi 'nazaj v Piran'

Saša Lešnjek je 19-letna pevka in igralka, mnogim znana po vlogi Sandy iz slovenske različice muzikala Briljantina. V teh vročih, poletnih dneh poleg številnih obveznosti predstavlja novo avtorsko pesem Nazaj v Piran, za katero je posnela tudi videospot.

Pesem je mlada glasbenica ustvarila skupaj z Alexom Volaskom.Foto: Menart Records

Gre za pesem, prepleteno z zgodbo poletne romance, ki se dogaja na slovenski obali in lepimi spomini nanjo. Pri snemanju videospota je Saša sodelovala z ustvarjalci najbolj gledanih videospotov v regiji, No Visuals. Glavna moška vloga pa je pripadla soigralcu iz muzikala, Luko Markusom Štajerjem, ki igrivo predstavlja njeno poletno ljubezen.

Kljub počitniškemu vzdušju pa mlada glasbenica ne počiva, ampak pridno dela na novih skladbah in pripravlja svoj prvi studijski album.

Pesem je mlada glasbenica ustvarila skupaj z Alexom Volaskom, ki se podpisuje pod glasbo, Saša pa pod besedilo skladbe. Saša o skladbi Nazaj v Piran pravi, da se bo dotaknila prav vsakega, ki je kdaj doživel to naivno zaljubljenost in nas hkrati s svojo prikupno melodijo popeljala skozi poletje.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.9.2019

ESC preobrazbe: Volasko kot Verka Serduchka, Petra Zore kot Derenda

23.9.2019

Zadnji dan poletja prinesel vrnitev legendarne zasedbe Bepop

20.9.2019

Vsestranska umetnica Raiven bo na gradu ustoličila Kralja Babilona

8.9.2019

Stelina nove pesem postala himna Svete Trojice v Slovenskih goricah

8.9.2019

Vlado Kalember in Srebrna krila navdušujejo z novo pesmijo

Facebook

Twitter