Sašina refleksija doživljanja novega življenja v avstrijskem Gradcu

Skladba Zaljubljena v ta svet, pod katero se Saša Lešnjek podpisuje kot avtorica, je nastala kot refleksija doživljanja novega življenja v Gradcu, kar upodablja tudi njen videospot, ki je v celoti posnet v avstrijskem Gradcu.

Saša LešnjekFoto: Rene Knapič

Trenutno je njen največji projekt glavna vloga Sandy v slovenski različici Briljantine, ki je eden izmed največjih muzikalov pri nas do sedaj. Pred tem je nastopala tudi kot vskok za glavno vlogo v muzikalu Vesna.

Saša Lešnjek je 19-letna pevka in igralka, ki je nedavno zaključila študij jazz petja na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani, sedaj pa študij nadaljuje na glasbeni akademiji v Grazu. Kljub svojim mladim letom je veliko sodelovala z Big Bandom RTV Slovenije, na Poletni noči v 2018, ter kot spremljevalni vokal na Slovenski popevki v 2018. V letu 2017 je na mednarodnem glasbenem tekmovanju Temsig osvojila zlato plaketo.

Poleg petja in igranja Saša zelo rada sinhronizira risanke in ustvarja glasbo za druge glasbene ustvarjalce, saj je avtorica tako svojih, kot tudi mnogih drugih skladb.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.2.2019

BQL s priredbo Ko je ni napoveduje rockovsko obarvano turnejo

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

Facebook

Twitter